2777
2789
عنوان

پدرشوهر

1427 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها این رو یکی از دوستام خواسته تاپیک کنم براش نظر بدین چون دسترسی به اینترنت نداره

دوستم با شوهرش الان نزدیک ۵ ساله ازدواج کردن ولی تو خونه پدر شوهرش اینا میمونن,یه مدتیه پدر شوهرش یکم دست درازی میکنه به قسمت بالا تنه عروسش یا یه کلمه ای راجب بالا تنه عروسش میگه اونو معذب میکنه,به حدی که دوستم حاضر نیست یه جایی با پدرشوهرش تنها باشه.به نظرتون چیکارکنه؟

تاکید میکنم این موضوع درباره من نیست!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نظر دوستان رو دارم اول ی مدرکی ازش گیر بیاره بعدم ب شوهرش بگه چ میدونم فیلم ظبط کنه یا ویس

۱۳۹۹/۳/۲۵فهمیدم باردارم و بی بی چکم مثبت شد الهی قسمت همه منتظرا خاله ها دعاکنید بچه من صحیح و سالم بیاد بغلم خدایا شکرت ک لایقم دونستی خدایا مواظب هدیت هستم  حتی بیشتر از جوووونم خدا جونم مررررسی واسه اینک همه چی خوب پیش بره میشه ی صلوات مهمونم کنید حاجت رواشید❤

دیگه پرسیدن نداره

جمع کنه بره

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
منم نظر دوستان رو دارم اول ی مدرکی ازش گیر بیاره بعدم ب شوهرش بگه چ میدونم فیلم ظبط کنه یا ویس

من یه نفر رو میشناسم عروسه به دروغ چون حرص شوهرشو در بیاره گفت بابات بهم نظر داره پسره هم باباشو چاقو زد . مراقب باشه حاشیه زیاد داره اولیش هم ممکنه خودش رو مقصر بدونن

من یه نفر رو میشناسم عروسه به دروغ چون حرص شوهرشو در بیاره گفت بابات بهم نظر داره پسره هم باباشو چاق ...

نه بیچاره دروع نداره که,نمیخواد دعوا بیفته تا الانم چیزی نگفته