2777
2789
عنوان

دوست شوهرم مجرده یه زن صیغه کرده

492 بازدید | 11 پست

شوهرم بهم تعریف کرد گفتش تو گوشیش دیدم زنه انگار بالاشهر تهرانه انقد که خوبه اگه منم مجرد بودم نمیتونستم نگه دارم خودمو .منم اصرار کردم بهش بگو عکسشو بفرسته من ببینم خلاصه فرستاد دیدم یه زن ۳۷ ۳۸ ساله چاق در حالی که من همش ۶۰ کیلو بودم بمن میگفتش چاق شدی لپ داری فلانه نمیخام تعریف از خود باشه ولی بهم حتی پیشنهاد مدلینگ هم شده منم از این ناراحتم میگم چرا اون زن به این چاقی خودشم بچه داره به چشم اینا انقد خوشگله خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میگی چاق وزشت. بعدم  خاک بسر اون آقاهه عکس زنش رو فرستاده به مرو غربیه  

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤