2777
2789

شوهرم رفته یه شهر دیگه برا کاری منم مامانم خیلی اصرار کرد روم خیلی حساس گفت باید بیای اینجا نمیزارم تنها بمونی بعد اومدم از دیروز من زیاد غذا میخورم دیروزصبح اومدم بعد همه رفتن مدرسه برا ثبت نام من موندم خونه تنها بعد مامانم یه هفته قبل مربا تازه گرفته بود بعد  سه روز پیش ، پیش خودش یه قاشق از اون مربا برداشتم خوردم گفتم خیلی خوشمزه ولی نخوردم دیگه چون زیاد علاقه به شیرینی ندارم بعد یکم قبل مربا رو برداشته دید از نصف پایین میگه تو دیروز خونه تنها بودی همشو خوردی به قرآن دست هم نزدم اونقدر حرف و فحش های بدی بهم گفت بعد ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست خوبم 

چرا اینقد اشفته ای؟ هممون یه وقتایی اینو تجربه کردیم با ارامش و منطقی واسه مامانت توضیح بده 

دیدی ارامش نداری و ناراحتی برگرد خونت

من قول میدم بهت یه جا شاااید بهشت ما بازم با همیم💔💔

بعد اومدم به بابام گفتم بابا تو خوردی صبح مربارو گفت آره بعد مامانم دید گفت من خیلی کم یه قاشق خوردم فقط مهسا خورده حتما (یعنی من) بعد میگه صدردصد اون خورده بعد منم ناخودآگاه چشمام پر شد گریه کردم  میگه گریه نکن خوردی خوردی دا اشکال ندارع 

ببخشید خیلی خندیدم😄😄 اولین باره اینجور میکنه؟ اگه اخلاقش خوب نیست بمون خونت حوصله داریا،حالا واق ...

اپلین بارش بله اصلا همچین کارایی نمیکنه خیلی دست و دلباز هم بابام هم اون