2777
2789

من خیلی مقاله خوندم راجبش... منظورم مثلا عکسایی نیست که لا به لای پیجای کاری و بیزینسی طرف میذاره 

اونایی که خیلی سعی میکنن عکسا شاد بذارن جدای از مقاله بنظرم این ادمان : ادمایی که کمبود محبت و توجه دارن و ریشه تو بچگیشون داره، یکی که از حرص نامزد یا  دو ست سابقش برمیداره روزی چند تا عکس از شادی خودش میذاره، عکس از لج جاری و خواهر شوهر و ... 

شما کسی تو دور و برتون هست که به طور غیر عادی یه عالمه عکس بذاره مخصوصا نشون بده شاده یا مثلا با کسیه و نرمال باشه از لحاظ روانی باشه ؟

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا دختر خالم بعد اینکه باما دعواش شد هرروز از سفراش عکس و فیلم میزاشت...خیلی عقده داره مثلا میگه من پزشکم شما هیچی حالیتون نیس سر این دعوامون شد

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔

بنظرم ادمای شاد زیاد وقته گذاشتن عکس تو اینستا ندارن....خوده من هروقت مشکلات دارم انگار بیشتر سعی دارم تو مجازی نشون بدم شادم وگرنه وقتی خوشم و اوضام رو به راهه زیاد وقت اینستارو ندارم

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪

یه دوستی دارم هر وقت مسافرت میره روزی هزارتا عکس میذاره پست و استوری، بعد وقتایی که مسافرت نمیرا مدام‌پست میذاره از این حرفای فلسفی که ما هم میریم مسافرت ما هم غذا میخوریم و به زندگی اسلایسی توجه نکنین😆😆

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

هر کی مطلب یا عکس شادی بزاره خب بد نیس که ما هم شاد میشیم🙂

از شادی و قهقهه خودش

منظورم عکسای خنده دار و یا مطلب شاد و اینا نیست که باعث شادیع عموم مردمه 

روانشناسا میگن کلا یکی زیاد از خودش سلفی بگیره اختلال داره  یه جا هم گفته بودن زوج هایی که خیل ...

اره منم اینو خونده بودم جایی

بنظرم ادمای شاد زیاد وقته گذاشتن عکس تو اینستا ندارن....خوده من هروقت مشکلات دارم انگار بیشتر سعی دا ...

اره موافقم

ما خیلی وقتا شده حتی با دوستامون بودیم ولی کلا انقدر بهمون خوش گذشته یادمون رفته عکس بگیریم!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "