2777
2789
عنوان

آدم نرمال زیاد عکس میذاره تو مجازی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 27 پست
اره موافقم ما خیلی وقتا شده حتی با دوستامون بودیم ولی کلا انقدر بهمون خوش گذشته یادمون رفته عکس بگی ...

دقیقا منم همینطور،یه مسافرت میرم انقدر بهم خوش میگذره حتی عکساشو نمیذارم شاید وقتس سفرم تموم شد تازه عکساشو بذارم چون اون لحظه انقد خوشم که اصلا به اینستا فکر نمیکنم

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا دختر خالم بعد اینکه باما دعواش شد هرروز از سفراش عکس و فیلم میزاشت...خیلی عقده داره مثلا میگه م ...

من این حرکتو خیلی دیدم و بنظرم خیلی ضایست چون دور از جون طرف خر که نیست میفهمه از روی دق داره عکس میذاره خیلی تابلو و بچگونست این رفتار

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

بنظرم ادمای شاد زیاد وقته گذاشتن عکس تو اینستا ندارن....خوده من هروقت مشکلات دارم انگار بیشتر سعی دا ...

دقیقا 

من این حرکتو خیلی دیدم و بنظرم خیلی ضایست چون دور از جون طرف خر که نیست میفهمه از روی دق داره عکس می ...

اره خدایی تابلوس...

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔
بنظرم کمبود توجه دارن  ولی اونایی که انگیزشی میزارن ادمای با اعتماد به نفسی هستن

اره دقیقا

اره منم اینطورم چجوری واقعا وقت دارن بزارن اونا😐😂

چون از اول میرن سفر بخاطر خودنمایی عزیزم نه بخاطر تفریح خودشون بخاطر همینم از اول دنبال نشون دادن خوشیاشون به بقیه ان

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
اره موافقم ما خیلی وقتا شده حتی با دوستامون بودیم ولی کلا انقدر بهمون خوش گذشته یادمون رفته عکس بگی ...

من هر هفته حداقل سه چار بار کافه ام با دوستام بقیشم پارک و کلاسا اموزشی و چند روز  پیش گالریمو دیدم کلا دو ماهه عکس نگرفتم گالریم عکس نداشت 😂 

به سطح مالی هم ربطی نداره ما یه فامیل داریم وضعشون خوبه هااا ولی از یه لیوان آبم عکس میزاره😶

اره همه مدلیش هست بیشتر بستگی داره طرف چه کمبودی رو میخواد پوشش بده اعتماد بنفسه یا تنهاییش یا ...