2777
2789
عنوان

دلم میخاد یکی رو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 39 پست
ججالبم هست خاهرشوهرمم نشسته بود بچه اون خاهرشوهرم گفت اینو بدم به فلانی یعنی بچه من داشتم نگامیکردمش ...

عجبببب😑😒

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
ای جااانممم🥺🥺💔 قشنگم  چقد بی رحممممممم من بودم همون موقع دستشو میگرفتم میرفتم بیرون میگرفت ...

ااخه نیومد بامن هرکارکردم بااینکه عاشق فروشگاه رفتنه انوار لج کرده بود وایسته ببینه بعد همش بغضشو قورت میداد حتی بامن نیومد ببرمش یه اتاق دیگه میخاست کم نیاره انگار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ججالبم هست خاهرشوهرمم نشسته بود بچه اون خاهرشوهرم گفت اینو بدم به فلانی یعنی بچه من داشتم نگامیکردمش ...

ببخشیدا ولی ماشاالله بزرگتر اون بچه از خود اون بچه بی عقل تره  

امضام 👈لطفا واسه سلامتی همه و شفای بیماران و عاقبت بخیری همه دعا کنید❤️یا امام رضا(ع)❤️ برای رسیدن به هدفم دعا کنید.🌹🌹🌹 ممنون 💐 🇵🇸🇵🇸🇵🇸  👈 خواهش میکنم درخواست دوستی ندید ممنون
ااخه نیومد بامن هرکارکردم بااینکه عاشق فروشگاه رفتنه انوار لج کرده بود وایسته ببینه بعد همش بغضشو قو ...

ای خدااا وای گریم میگیره الان چطور دلشون اومد

اللهم عجل لولیک‌الفرج💛💫

من جات بودم بچه رو میسپردم به مادرشوهرم وبلافاصله میرفتم میخریدم  خانواده چیزی نگفتن ؟مادرش ما ...

ممن اصلا بچمو نمیزارم پیششون وقتی جلو روم اینکارومیکنن باهاش پشت سرم چیکارمیکنن. زنگ زدم به شوهرم پسرم خودشم صحبت کرد گفت بیا بریم بستنی برام بخر باباشم کارشو ول کرداومد ولی فشارعصبی بهش اومده بود بالامیاره همش معدش عصبی شده

من جات بودم بچه رو میسپردم به مادرشوهرم وبلافاصله میرفتم میخریدم  خانواده چیزی نگفتن ؟مادرش ما ...

نه هیچیییییی نگفتن داشتن حرف میزدن حالاناهشونو نشورم یا حواسشون نبود یا دلشون میخاست به روشون نیارن

7ونیم سالشه. حالامن از بچه گله ندارم ازخاهرشوهرم گله دارم که اشاره کرد به پسرمن ندن

چ بی عقل خواهرشوهرت، من زن داداشم دندون کشید بستنی گرفت خودش بخوره که خونریزیش کم شه  چندتااضافه گرفت داد به بچه خواهرم، بچه سه ساله چ میدونه کینه چیه اون بغض توگلوش بوده هیچ وقت تنهاش نزار همیشه توجمع هواشوداشته باش 

بچت 3ساله چقد حافظه قوی ای داره و چقد کینه ایه حرص خوردن نداره از الان حساس بارش نیار بعدا ضربه میخ ...

ممن اصلا حساس بارش نیاوردم عزیزم خودش اخلاقش همینه من خودمم بچگیم همین بودم ولی سعی کردم پسرم خیلی راحت بزرگ کنم تاحالام ندیده بودم اینجوری کنه ولی امروز دیدم چقدر حساسه. کینه نیست بهش بستنی ندادن دلش میخاست ولی به روی خودش نیاورد بعد معدش عصبی شد

اونکه بچه بوده عقلش نمیرسه بزرگ ترش کجا بود بهش تذکر بده 

بزرگترشم اشاره کرد به همه بده غیر پسرمن. کلااین خاهرشوهرم نمیدونم چرابامن مشکل داره همه هم افتاده تودهنشون که این عصبیه نمیدونم دوقطبیه اخه دوقطبی اینکارارو نمیکنه هیچیم بهش نمیگن هرکاردوسداره میکنه هرحرفیم میزنه بقیه حق ندارن بهش بگن تو. ولی اصلا برام مهم نیست کاراش ولی کارامروزش چون سر پسرم بود دلم میخاد سر به تنش نباشه که بچه3ساله رو اینجوری عذاب داد

سلام  حالا جدا اینا چون بچتون استفراغ دارن احیانا مریض نشدن یا میکروب تو بدنش نرفته؟ ببخشید به ...

بردمش دکترعزیزم اونم معاینه کرد چون اصلا تب و اینا نداره فقط بغض میکنه و بالامیاره گفت معدش عصبی شده فعلا هیچی بهش ندین بخوره معدش اروم بشه بعد اروم اروم بهش مایعات بدین. بردیمش بستنی بهش دادیم بکم الان دیگه بغض نداره ارومتر شده ولی معدش هنوز عصبیه گلاب به روت عق میزنه ولی چیزی نیست تومعدش

ب شوهرت گفتی

اره گفتم. اونم اعصابش خراب شد ولی چون همه میگن اون خاهرشوهرم مشکل عصبی داره هیچکس هیچی بهش نمیگه منم چون بچش اینکارو کرد و اون اشاره ای که کرد کسی ندید نتونستم چیزی بگم. ولی بعد به روشون میارم دیگم پسرمونمیبرم پیششون تا بفهمن