2777
2789
عنوان

دلم میخاد یکی رو بکشم

367 بازدید | 39 پست

بچه هاامروز پسرم خونه مادرشوهرم بود منم بودم شوهرم رفت بیرون کارداشت بعد دوتاخاهرشوهرمم بودم بچه یکیشون که خیلی باپسرمن لجه رفت بستنی اورد به همه بچه هاداد به پسرمن نداد پسرمم بااینکه3سالشه خیلی مغرگره اصلا برای خوراکی گریه نمیکنه که میخام بشدت هم بستنی دوست داره بعد کیک یزدی بود ازهمونا دوسه تا تندتند خورد عصبی شده بود برای اینکه دلش نخاد هرچقدرم بهش گفتم بیا بریم برات بخرم نیومد اخر گلاب به روتون از بس تندتند و باحرص خورده بود بالااورد دوسه باردیگم بالااورد وقتیم باباش اومد بهش گفت بستنی برام بخر خوب بود حالش ولی همش توماشین بغض داشت اشکش میخاست بیاد رفتیم بستنی گرفتیم یکم خورد باز بالااورد هیچی تومعدش نمیمونه. هرکارکردم نیومد باهام خونه یا ببرم براش همون موقع بستنی بخرم بهش بدم که اینجوری رو دلش نمونه جیگرم کباب شده حال خودمم بده اخه کسی بابچه 3ساله اینکارومیکنه واقعا بعضیا چه موجودات ظالمین

واقعا که چقدر نامرده ....آخه آدم دلش میاد با بچه ها اینکارو بکنه

.

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچت 3ساله چقد حافظه قوی ای داره و چقد کینه ایه

حرص خوردن نداره از الان حساس بارش نیار بعدا ضربه میخوره 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

چی بگم والا من پسرم عاشق پفکه از این چرخیا بعد براش گرفتم مادرشوهرم ازم گرفت گفت اینا روده ی بجه رو میچسبونه بهم جلو بچم همرو خودش خورد بحدی حرص خوردم حد نداشت بچم تا چند وقت با بابای خودم میرفت خرید میرفت دنبال اون پفکه یکسال و نیمش بود طفلی اینقدر تو دلش مونده بود هر وقت یادش میوفتم ناراحت میشم 

الان دقیقا حستو  میفهمم

واقعا که چقدر نامرده ....آخه آدم دلش میاد با بچه ها اینکارو بکنه .

ججالبم هست خاهرشوهرمم نشسته بود بچه اون خاهرشوهرم گفت اینو بدم به فلانی یعنی بچه من داشتم نگامیکردمش اشاره کرد که نه خودت بخور بازم اون اوردتعارف پسرم کرد پسرم گفت نمیخورم دیده بود عمش چیکارکرد.

سلام 

حالا جدا اینا چون بچتون استفراغ دارن احیانا مریض نشدن یا میکروب تو بدنش نرفته؟ ببخشید به نظرم ببرش دکتر

امضام 👈لطفا واسه سلامتی همه و شفای بیماران و عاقبت بخیری همه دعا کنید❤️یا امام رضا(ع)❤️ برای رسیدن به هدفم دعا کنید.🌹🌹🌹 ممنون 💐 🇵🇸🇵🇸🇵🇸  👈 خواهش میکنم درخواست دوستی ندید ممنون