2777
2789
عنوان

آشپزا بیان تو

97 بازدید | 14 پست

سلام دوستان. شوهرم عاشق ته چینه ولی من یه بار درست کردم خییییلی بد شد دیگه درست نکردم همش میگه خواهرم خیلی خوشمزه میپزه طرز تهیه یه ته چین عالی میخوام 

من از تهچین بدم میومد اصلا جایی نمیخوردم

ولی خودم ی دستور پیدا کردم اصلا اطرافیانم همه عاشقش شدن

میان خونمون درخواست میدن براشون درست کنم😋😋

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از زعفرون و کره خوب استفاده کن مرغم موقع پخت ادویه و آبلیمو و پیاز بریز دیگه بو نده  ماست پرچ ...

بخدا اینارو رعایت کردم اما نمیدونم چرا برنجش ک خمیر شد زیرشم نگاه میکردم اطراف ظرف کمرنگ بود وقتی درش اوردم سوخته بود وسطش

من از تهچین بدم میومد اصلا جایی نمیخوردم ولی خودم ی دستور پیدا کردم اصلا اطرافیانم همه عاشقش شدن م ...

ای جان مث قورمه سبزیای من

باورت میشه من همه غذاهارو خیلی خوب درست میکنم اما ته چین یجوری مونده رو دلم

من درست میکنم عالی میشه 

سینه مرغو با پیاز سرخ میکنم هویج رو رنده درشت میزنم اضافه میکنم .خلال پسته وبادامم با گلاب وآب خیس میکنم سرخ میکنم زرشک هم سرخ میکنم واضافه میکنم 

برنج رو دون تر برمیدارم 

برا ۴پیمونه برنج ۴تخم مرغ که یکیش کامله و۳تا بقیش زرده خ تخم مرغ هست میزنم سه چهارم لیوان ماست یه قاشق غذاخوری گلاب وخیلی کم هل نمک فلفل وزعفرون زیاد وکمی دارچین مخلوط میکنم .برنجو بهش اضافه میکنم ته قابلمه رو روغن میریزم نصف برنج فشرده میکنم مواد وبعد بقیه برنج .روش هم کره میذارم

میذارم روی گاز با حرارت کم ۴۵ دقیقه بعد آمادست 

بخدا اینارو رعایت کردم اما نمیدونم چرا برنجش ک خمیر شد زیرشم نگاه میکردم اطراف ظرف کمرنگ بود وقتی در ...

برنجشو موقع آبکش زیاد نجوشون 

هنوز برنج جون داره آبکش کن

بعدشم مثه برنج معمولی دم بزار 

زیرشو زیاد نکن

من درست میکنم عالی میشه  سینه مرغو با پیاز سرخ میکنم هویج رو رنده درشت میزنم اضافه میکنم .خلال ...

مرسی عزیزدلم توضیحاتت کامل بود درست کردم عکسشو میذارم😘😘

دو چیز توی ته چین مهمه زعفرون زیاد  ماست سفت .من از ماست سون استفاده میکنم آب نمیندازه که برنج ...

اندازه هاشونم میگی چون من برنجم شفته بود ماستم پرچرب سفت بود و زیرش خشک شد

اندازه هاشونم میگی چون من برنجم شفته بود ماستم پرچرب سفت بود و زیرش خشک شد

من برای ۴پیمانه برنج:

هر وقت ته چین میکنم برای مامانم اینا هم میفرستم 

۳زرده تخم مرغ و۱تخم مرغ کامل 

ماست سه چهارم لیوان 

فیله مرغ ۳عدد

هویج ۱ عدد زرشک وخلالها هر چقدر دوست داری 

زعفرون هر چی کرمته هرچی بیشتر بهتر 

ادویه به میزان لازم که شامل نمک فلفل کمی هل کمی دارچین 

گلاب ۱الی ۲ قاشق غذا خوری 

روغن هم یک چهارم لیوان 

گلم دستورشومیگی

برا دو پیمانه برنج نصف لیوان ماست و ی تخم مرغ با هم میزنم برنج زنده تر ابکش میکنم با ماست و تخم مرغ مخلوط میکنم نمک و فلفل و زعفرون و ی قاشق گلاب میزنم
سینه مرغ خوب نمک میزنم بعد خوب خوب سرخ میکنم بعدش ریش ریش میکنمش
زرشک و کشمشم تفت میدم
یک سوم برنج زعفرونی رو میریزم کف قابلمه ک روغن ریخته بودم با پشت قاشق فشار میدم بعد تیکه‌های مرغ و زرشک و کشمش میریزم بعدشم بقیه برنج
چندتا چوب دارچینم اخر سر میذارم روی برنج میذارم بپزه
بعضیا مرغ ابپز میکنن بعد ریش ریش میکنن و تفت میدن ک من اونجوری دوست ندارم بنظرم بوی بدی میگیره

گاهی بادمجون سرخ شده هم میریزم طعمش خوب میشه

موقعی ک مواد میریزی باید یخورده از کناره قابلمه فاصله بدی ک بقیه برنج ریختی لایه بالایی و پایینی بهم بچسبن

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️