الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
یه جوری همتون عرق میخورید و گل میکشید که روم نمیشه بگم من هنوز شیر کاکائو با کیک میخورم🥲💔 دفعه بعدی که با خودم فکر کردم 😐" نه این حتما با بقیه فرق داره"😐کاش ابلفضل بزنه کمرمو از وسط دو نیم کنه تامام:/😹💔
سلام ی تایپیک داشتین برا پری بود قفل شده اینجا پ دادم ناچارا . من درخواست دوستی دادم بهتون لطفا قبول کنید.... برای منم امکان پرسیدن هست. همسرم تو عقد و ماه ازدواجمون میخاد جدا شه. بسیاریهوییو بی دلیل ازم فراریه و دوری میکنه. خودش دعا پیدا کرده بود. خانوادشم مادرو جاریمم اهل این چیزا هستن و مادرش اختلاف گسترده کرده و بدگویی میکنه و... اما خیلی دوستم داشت یهو زیر و رو شد و حرفم که میرنم بدش میاد و دوری میکنه. دلیلش رو میخام. چرا زندگیم داره ازهم میپاشه و باید چیکارکنم. اسمم نرگس هست.