2777
2789
عنوان

همه بهم طعنه میزنن و متلک میگن به خاطر دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 64 پست
اولا شکرگزار حضور فرشته  نازنینت باش . دوما یادبگیر اعتمادبنفس داشته باشی سوما حساس نباش نه روی ...

چی میگین .. حرف قشنگ زدن خوبه اما درد منو دوا نمیکنه .. اون شخصیت بود توی ارباب حلقه ها که عاشق حلقه بود ... یه کثافتی بهم گفت دخترت دنبال حلقه بوده؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف مفت زن همیشه هست غصه نخور از یه مشاور تغذیه کمک بگیر 

فعلا موقعیت دکتر و ویزیت و .. ندارم .. شوهرم کارگره .. مستاجریم .. یه کم دستمون خالیه .. میشه راهکار واسه شیرخشک و تپل شدنش بدین

چه جاری بیشعو ی مگه نمیدونه بچه مریضه 

نه .. هیچکس جز پدر و مادرمون .. صلاح دیدیم کسی ندونه .. اخه نمیدونن که من واسه بچه داشتن مشکل داشتم .. نمیخوام بفهمن ای وی اف کردم

واسه قلبش پیش چندتا دکتر برو شاید با دارو خوب شه نیاز به عمل نباشه

بردمش مرکز طبی کودکان تهران .. باید حتما عمل بشه اما باید وزن بگیره .. دکتر میگه باید شیرخشک بخوره چون قلب انرژی زیادی داره مصرف میکنه .. اما نمیخوره .. شما نمیدونی چیکار کنم بخوره؟

چرا نزدی تو دهن جاریت چرا جواب نمیدی ؟؟ چرا جواب متلک بقیه رو نمیدی ؟ بجای اینکه از دخترت خجالت بک ...

چقدر بگم؟؟؟ دفعه قبل گفت هربار که من میبینمش اصلا بزرگ نشده منم گفتم چشمات تنگه آدما رو کوچیک میبینه وگرنه بچه بزرگ میشه .. اما خودم رو که نمیخوام گول بزنم .. جواب اونو بدم جواب بقیه مردم و نگاهاشونو چی بدم؟ مشکل بچه ام رو میخوام حل کنم .. میخوام شیر خشک بخوره .. راهی بلدی؟

خدا بزنه تو دهنشون نامردا طفل معصوم خندیدن داره خدانگهدارش باشه خودت چیزای مقوی بخور تا شیراز مقوی ب ...

بله .. قبل عید ... میخورم .. شیر هم دارم اما دکتر میگه باید شیر خشک بخوره

وای خواهر من جای گریه اول باید اون جاریه بیشعورتو میشوندی سرجاش. بچه نداره خودش 

چرا ۳ تا پسر .. جواب اونو میدم .. زبون دارم .. اما میخوام بچه ام شیر خشک بخوره .. راهی بلدی که بهش شیر خشک بدم بخوره؟ 

ای بابا ... مشکل من جاری نیست .. مشکل من شیر خشک نخوردن دخترمه .. وگرنه جواب اونو دادم طوری که رفتن خونشون ... میخوام دخترم شیر خشک بخوره ... قلبش انرژی زیادی میخواد .. بلدین بهم یاد بدین چطور شیر خشکی کنم دخترمو؟؟؟؟

از حجم بی شعوری جاریتون واقعا متعجبم ولی بیشتر از خودتون در عجبم که اجازه می دین به خاطر این مسأله ناراحتتون کنن با صریح ترین و محکم ترین لحن ممکن بهشون بفهمونید که در جایگاه اظهار نظر و نمک پرونی نیستن

چی میگین .. حرف قشنگ زدن خوبه اما درد منو دوا نمیکنه .. اون شخصیت بود توی ارباب حلقه ها که عاشق حلقه ...

راه چاره  وساده  را ما گفتیم به شما اختیار دارشمایید. آرزوی سلامتی     

بله خیلی بهتر میشه اما عمل رو باید انجام بدم

انشالله ک مشکلش حل میسه ب حرفای دیگران توجه نکن.من بچم ب دنیا اومدنی ۴ و نیم بود وزنش هی میگن این عقب موندس یه جوریه ..کلا مردم حرف برا گفتن زیاد دارن .الان بچم یکسالشه لاغره میگن چرا بهش نمیرسی چاق بشه