2777
2789
عنوان

همه بهم طعنه میزنن و متلک میگن به خاطر دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا برات حفظش کنه🌸

عزیزم مشکلات قلبی نوزادا الان خیلی راحت قابل پیگیری هست، نگران نباش. داداشای من، پسرعموم، دختر دایی و کلی بچه دیگه میشناسم که خداروشکر بزرگ شدن و صحیح و سالم هستن

در مورد وزن هم یواش یواش بهتر میشه، همه مامانا از این مدل نگرانیا دارن... شما تنها نیستی

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

وای مریضن مریض اهمیت نده بهشون ...! 

ببین من اطرافم دو سه تا بچه هست اینطوری الانم بزرگتر شدن و مشکلی ندارن دکتر گفته عمل نمیخوان فقط یکیشون عمل کرد ی عمل ساده بود و خوب شد واقعا قلب سوراخ مشکلی پیش نمیاره انقدر نترس بابا 

همون کسی ک بهت دادش همونم نگهدارش...!

هر چی میبَندم نشتی میدم ، من ع سختی اینم با بدبختی اینم...!

چطور جرات میکنن با مادر یه بچه بیمار  راجع به بچش شوخی کنن فکرشم بدن منو میلرزونه نمیگن خدا میزنه مبتلاشون میکنه!!!!

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

دختر خواهرمم همینطوره ۷ سالشه ۱۶ کیلوعه اما برای همه ی ما بقدری دوست داشتنی و شیرینه که کسی هم چیزی بخواد بگه منکه خالشم میزنم تو دهنش😁

حرف هر آدم بیشعوری غصه خوردن نداره شما هم جای گریه جوابشونو بده

اولا شکرگزار حضور فرشته  نازنینت باش . دوما یادبگیر اعتمادبنفس داشته باشی سوما حساس نباش نه روی حرف اطرافیان ، نه وضعیت بچه ات و حتی نه نظر پزشکانت گاهی آدمها حرفهاشون فقط جنبه خنده داره وهروقت صحبت و واکنشی لازم بود درکمال آرامش واحترام همون لحظه به طرف مقابلت تفهیم کن که چه جوری باهاتون صحبت کنه رها کن افکار و شرایط را  ، هرچقدر ایمان به خالق بچه ات داشته باشی وآرامشت راحفظ کنی  بهمون اندازه کمک ها ازراه خواهند رسید . همه جا وهمه چیز وهمه کس نشانه است و برای کمک به تو  آمده     

خاک تو سر هر چی آدم بیشعور کنن عزیزم خودتو ناراحت نکن قلب دخترت که با عمل خوب میشه برا لاغری هم ببرش دکتر تغذیه هر کی هم هر چی گفت جوابشو بده گریه نکن 

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55