2777
2789
عنوان

همه بهم طعنه میزنن و متلک میگن به خاطر دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 64 پست
غصه نخور، امیدوارم این حیوانات ۲ پا یروزی باشعور بشن 

حیوونام اینجوری نیستن

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تو سر  جاریت حوابشون رو بدپرو مبشن

حیف که از جنس شبید و حاکم به خاک تنم.          خاک  شم اگه یه روزی از خاکم دل‌ یکنم.               از خزر‌تا خلیج‌فارس‌جای‌زخم‌قدیمی‌گلوله‌هاست مگه میشه خاکتو به بیگانه داد.    ‌.                     خائن شرمنده از اینه هاست                               هر چند خوب و ید نزدیک میشود اغاز انهدام گریه نکن وطن ((((  شاهین نجفی))))))                            (((( روزی پدری دختر خودش رو تو قمار میبازه  خبر به گوش دختره میرسه فرار میکنه پناه میبره به عابد شهر نیمه های شب دختر میفهمه عابد بهش چشم داره و میخواد بهش تجاوز کنه فرار میکنه به سمت جنگل تو جنگل کلبه چوبی میبینه میره تو کلبه میبینه چند تا پسر مست دارن مشروب میخوردن از ترس و خستگی از حال میره   وقتی به هوش میاد کلی  پتو روش بوده وقتی میره بیرون میبینه جلوی کلبه چند تا پسر مست از سرما  افتادن یخ زدن و مردن میره وسط شهر جار میزنه  :((از قضا روزی حالم این شهر شوم وسط شهر ۲ میخانه بنا خواهم کرد جان  صد شیخ به یک مست فدا خواهم کرد که نگویند مستان ز خدا بیخبرن ))  

واای الهی زبونشون قطع بشه چه عوضییی هسن😭😭

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

خواهرزاده ی دوستم هم خیلی ریز بود وقتی عمل سوراخ قلبشو انجام داد بعدش رشدش خوب شد . وقتی ۱۴ سالش بود فهمیدن قلبش سوراخه الان مردی شده واسه خودش رفته خارج

وقتی دو دل بودی شیر و خط کن . مهم نیست شیر میاد یا خط. مهم اینه که وقتی سکه داره میچرخه میفهمی دلت واقعا میخواد شیر بشه یا خط

دختر منم خیلی ریزه

۱ سالشه

قدشم کوتاه مونده

الان که راه میره خیلیا مسخرش میکنن که با این اندام کوچولوش راه میره

بهش میگن خاله سوسکه و...

منم ناراحت میشم

دخترم خیلی بلاها کشید تا به دنیا اومد

خداروشکر که هست

دختره منم کم وزنه شیرخشک مخصوص هم خورد ولی چندان تاثیر نداره شیرخشکا مثل قدیما نیست که بچه رو چاق کنه به غذا بیوفته بهتر میشه دختره من ده ماهشه رفته تو یازده ماه ۶۵۰۰هست .قلب دخترت خوب بشه وزنم می گیره غصه نخور با این آدمها هم رفت و آمد نکن

مطمعن نباش تقاص پس میدن 

و ی جایی برا ی چیزی حالشون گرفته میشه مخصوصا جاری بی‌شعور ت

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

خاک توی سر نفهمشون

مگه سلامتی و مریضی دست خود ادمه صبور باش با همه ادمهای سمی قطع رابطه کن 

ولی برو بیرون بگرد شاد باش این روزها هم میگزده

برادر زاده های من دوقلو بودن و یک کیلو هفتصد گرم بودن خیلی ریز الان ماشالله 11 سالشونه کل زندگی زن داداشمو اداره میکنن 

دختر تو هم یه روز بزرگ میشه

به امید خدا همین بچه یه روز بزرگ میشه یجوری موفق و خوشبخت میشه که دهن همشون باز بمونه ، توام یاد حرفای الانشون میفتی و میخندی 

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️