2777
2789

خودم ۲۵ ساله نشدم اما میخوام یک نصیحت مفید بهم بگید ممنون.

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘

حتما برای خودت اندک درآمدی داشته باش

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالای ۲۵ سال گفتم چون تجربه هاشون بیشتر از سن خودمه و از من بیشتر از روزگار سختی چشیدن

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
حتما برای خودت اندک درآمدی داشته باش

این حرفت تازه چند وقته رو مخمع و دارم بهش عمل مبکنم

عزیزم بدون بهترین دوستت تو این دنیا پدر و مادرت هستن.

واسه ازدواج صرفا دنبال عشق و عاشقی نباش، اگر با عشق بود هم مشکلی نداره ولی قبل از هر چیز با چشم باز و بدون هیچ حس عاشقانه ای، طرفت رو از چندین غربال رد کن.

هیچ وقت کاری نکن که بخاطر خوشی بنده های خدا، خودش رو ناراحت کنی.

خپشبخت و موفق باشی گلم

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
یه حرف دلی: تو هیچ وقت نمیتونی همه رو راضی نگه داری از خودت مگه اینکه خصلت کثیفی به اسم دورویی داشته ...

امان از دورویی

عزیزم بدون بهترین دوستت تو این دنیا پدر و مادرت هستن. واسه ازدواج صرفا دنبال عشق و عاشقی نباش، اگر ...

ممنونم 

عشق یک روز میاد سراغت با احتیاط حملش کن

پس انداز مخفی 

آینده نگری 

خودت باش برای  هیچکس تغییر نکن (چون توی دنیا یه نسخه ازت وجود داره)

یه هنری رو دنبال کن

زندگیو سخت نگیر آدمای بیخیال خوشبخت ترن

❤Arash❤