2777
2789

سلام خانوم گلای باسلیقه این اولین تاپیکمه😉

ک شدیدا به کمک تون احتیاج دارم....☺😊

من 70.80 کیلو گوجه گرفتم میخوام رب کنم.

خونمم یه جوره که آفتابگیر نیست یعنی حیاط و پارکینگ سقف داره😐😑

الان مشکلم اینه من بخوام گوجه هامو خرد کنم بزارم 2.3 روز بمونه  اونم بدون آفتاب به نظرتون خراب نمیشه؟

نمیدونم چیکار کنم چون نزدیک 7.8 کیلو رب میشه نمیخوام خراب شه😯

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشور ببر بده بیرون آبش رو بگیرن بیار خودت بجوشون

اون خوب نیست باعث کپک رب میشه

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

نمیخاد بذاری بمونه 

گوجه هارو نصف کن از وسط و بریز تو قابلمه و بذار بجوشه یکم تا له بشن 

بعد با دست چنگ بزن و از صافی ردشون کن و بعد اون که از صافه رو بپز میشه رب 

من همیشه اینجور درست میکنم اصلا ما رب نمیخریم همش درست میکنم

مامان من اینجوری درست میکنه گوجه ها رو چهار قاچ میکنه میریزه تو یه دیگ بزرگ و زیرش رو روشن میکنه گوجه ها که یه کم نرم شدن نوبت نوبت میریزه تو مخلوط کن حسابی که پوره شد از صافی رد میکنه و همون روز هم میجوشونه و تموم میشه 

بذار بالا پشت بوم

خونمون 3 طبقه ست طبقه بالا هستن. منم همکفم.

پس پشت بوم منتفیه😕

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
چرا آفتاب بزنه مگه  قرمز نیستن؟

عزیزم گوجه خرد شده رو زیر آفتاب میزاره تا بترشه

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️