2777
2789
عنوان

هزینه لوازم التحریر

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 45 پست
یه بسته پرگار و خطکشم بگیر با ی دفتر نقاشی

خط کش که بهش دادم

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.
خب ببین از دی جی کالا سفارش بده اگ میتونی اتود بگیر براش با دو بسته نوک مداد تراش هم بگیر با پاکن ...

انشا.. بعد از ظهر میرم بگیرم به حا دفتر براش کلاسور میگیرم 

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستت درد نکنه ،،،ان شاالله هر چی میخوای خدا بهت بده 

ممنون عزیزم من کلا خیلی کمکشون یکنم اخه گناه داره باباش مشکل ذهنی داره 😔 

خط کش که بهش دادم

گونیا نقاله منظورمه شاید ب کارش بیاد

ثبتنام کرده اصلا؟فرم مدرسه چی گرفته؟

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
گونیا نقاله منظورمه شاید ب کارش بیاد ثبتنام کرده اصلا؟فرم مدرسه چی گرفته؟

فرم که گفتن عوض نمیشه اخه پارسال یکی کمکش کرد واسش گرفت پارسال کلاس هفتم بود 

انشا.. بعد از ظهر میرم بگیرم به حا دفتر براش کلاسور میگیرم 

خوبه پس

کاش یه تخته شاسی هم براش بگیری 

🙂

هی خدا ب امید روزی که هیچ نیازمندی توی جهان نباشه:)

اجرت با خدا مهربون:)❤❤❤❤❤❤

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
فرم که گفتن عوض نمیشه اخه پارسال یکی کمکش کرد واسش گرفت پارسال کلاس هفتم بود 

اها خوبه پس

اگ هفتم گرفته

امسال شده ۵۰۰:/

خوبه پس کاش یه تخته شاسی هم براش بگیری  🙂 هی خدا ب امید روزی که هیچ نیازمندی توی جهان نباشه ...

باشه چشم براش میگیرم همه رو یاداشت میکنم انشالله طفلک از یس چیزی نخورده بیماری خونی پیدا کرده 

باشه چشم براش میگیرم همه رو یاداشت میکنم انشالله طفلک از یس چیزی نخورده بیماری خونی پیدا کرده 

واییی 😣💔

من مامان بابام روزانه ی پولی رو میزارن کنار و سر ماه میدن ب نیازمندا دور و ورمون نیازمند زیاده وگرنه منم ی کمکی میکردم☹💔

ان شاءالله که همین دختر آینده ی خوبی داشته باشه و همه ی کودک های نیازمند... :)❤

واییی 😣💔 من مامان بابام روزانه ی پولی رو میزارن کنار و سر ماه میدن ب نیازمندا دور و ورمون نیازمند ...

خدا به پدر و مادرت برکت بده 

انشالله...

خدا به پدر و مادرت برکت بده  انشالله...

همچنین مهربون❤❤❤❤❤❤

@دلبراماوحشی     @happy__lady    

والا برای آبجیم از پارسال خریدیم امسال تیکه تیکه کل  جمعشون رو نمیدونم امسال تازه میخواد بره 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

برای یه نفر؟ فک کنم بتونی چنتا دفتر و مداد و پاکن و تراش بگیری ولی برای یه نفر نهایت نهایتش دو نفر

با ۵۰۰ میتونه دفتر مداد پاک کن جامدادی اینارو بخره حداقل

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

ممنون عزیزم من کلا خیلی کمکشون یکنم اخه گناه داره باباش مشکل ذهنی داره 😔 

ان شاالله تو زندگیت موفق وسربلند باشی ،،،اگر میشه شماره حسابت رو بده منم برات واریز کنم ی مبلغی براش چیزی بگیر 

@دلبراماوحشی     @happy__lady    

عزیزم ما سه تا محصل داریم چیز لوکس و غیر ضرروی هم نگرفتیم 

شد ۱ و خورده ای 😐

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم😉