2777
2789
عنوان

هزینه لوازم التحریر

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 45 پست
والا من خریدم نزدیک دو میلیون!! واسه ی نفر کلاس هفتمی ! نمیدونم چرا اینقد گرون شده!!

والا همسایمون یه چند تیکه چیز گرفته بود یک و نیم شده بود 

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.
یک میلیون و دویست شد خریدای کلاس اول دخترم  تازه از عمده فروشی هم خریدم  هنوز کیف و کفشش ...

کیف گرونه قیمتش بالاس 

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم شاید ۵۰۰ یا کمتر 

یه دونه کیف

یا دو سه تا کیف قیمت کمتر و کیفیت پایین تر میتونی بگیری با پونصد 

یا نهایتش چن تا دفتر و مداد و پاک کن و تراش و خط کش

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
نمیدونم شاید ۵۰۰ یا کمتر 

برای یه نفر؟

فک کنم بتونی چنتا دفتر و مداد و پاکن و تراش بگیری

ولی برای یه نفر نهایت نهایتش دو نفر

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
و اینکه برای چه پایه ای میخوای وسیله بخری

میپرسم ازش ولی فک کنم کلاس هشتمه خیلی فقیرند از بس چیزی نخشورده کم خونی گرفته 

برای چند نفر؟ برای ی نفر یک تا دو تومن

یه نفر خواهر برادر نداره 

خب اگه نمیخوای کسی درمورد شغلت سوال کنه چرا میگی پرستاری 😐😐 لوازم تحریر هم کدوم شهری ؟ قیمتا فرق ...

اخه یه دفعه گفتم همه سوال درباره دانشگاه کردن ریختن سرم همه

میپرسم ازش ولی فک کنم کلاس هشتمه خیلی فقیرند از بس چیزی نخشورده کم خونی گرفته 

خب ببین از دی جی کالا سفارش بده اگ میتونی

اتود بگیر براش با دو بسته نوک

مداد تراش هم بگیر با پاکن دوتا

یه جامدادی ارزون 

کیف پایین ۲۰۰ تومن ۱۵۰ اینا هست تو دی جی

با یه بسته ۵ تایی دختر ۵۰ برگه ک فک میکنم ۸۰   ۹۰تومن باشه

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
از عمده فروشی بخر مناسب تره قیمتاشون

عمده فروشی خیلی فاصله داره برلش همینجا میگیرم میدم بهش گناه داره

خب ببین از دی جی کالا سفارش بده اگ میتونی اتود بگیر براش با دو بسته نوک مداد تراش هم بگیر با پاکن ...

یه بسته پرگار و خطکشم بگیر با ی دفتر نقاشی

اون دوخط اخر یعنی چی مثلا 

تو رو سننه قربونت برم 😂