2821
2789
عنوان

ترشحات بارداری ی لحظه بیایید

161 بازدید | 19 پست

سلام من 7 هفتمه بعد 1 هفته کامل لکه بینی داشتم روزی تا شیاف مصرف میکنم بعد امروز ترشحم زرد خیلی خیلی خیلی خیلی کمرنگ شده عذرمیخام  بعد شبیه فرنیه بوی تندیم داره نمیدونم دقیقا بوی چی میده شایدم بو خون میده🤔ولی خب تنده بوش برا شما هام پیش اومده چیکار کنم طبیعیه یا نه؟ دوتا سقطم داشتم قبلا 

فک کنم عفونت قارچیه. ب دکترت حتما بگو احتمالا دارو بهت بده

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بوی تند برا عفونته

خودمم همین حدسو میزنم آخه ب دکترم گفتم سوزش دارم مقداری گفت عب نداره آزمایش بده بیا دارو بدیم حالا فردا برم آزمایشامو بدم ببرم پیشش

فک کنم عفونت قارچیه. ب دکترت حتما بگو احتمالا دارو بهت بده

سوزش ادرار داشتم گفتن آب زیاد بخور تا آزمایش بدی منم همین کارو میکنم بنظرت آزمایش بدم برم دیر میشه یا همون بمونم با جواب برم آخه استراحت مطلق ام زیاد رفت آمد خوب نیس برام میوفتم لکه بینی

احتمالا عفونت داری.. ولی دیگه فرنی نمی خورم🤢 از صبح حالت تهوع منو کشته. . هر چیزی می بینم حالم بد ...

وای ببخشید آخه نمیدونستم چطوری بگم این روزای بارداری خیلی استرس زاست هرچی میشه فکر بد میاد ذهنم 

وای ببخشید آخه نمیدونستم چطوری بگم این روزای بارداری خیلی استرس زاست هرچی میشه فکر بد میاد ذهنم  ...

حق داری. .منم دائم استرس دارم.. امروز غربالگری دارم از استرس فقط راه میرم.. انشالله از شما هم چیزی نیست.. زیاد فکر نکن. . دراز بکش و در اولین فرصت برو دکتر و مشکلت رو بگو

سوزش ادرار داشتم گفتن آب زیاد بخور تا آزمایش بدی منم همین کارو میکنم بنظرت آزمایش بدم برم دیر میشه ی ...

خب پس عفونت ادراری هم داری همون وایسا یدفه ازمایش بدی بری پیش دکتر اینم بگی. نترس مرتبا لباستو تعویض کن از دستمال توالت استفاده نکن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

حق داری. .منم دائم استرس دارم.. امروز غربالگری دارم از استرس فقط راه میرم.. انشالله از شما هم چیزی ن ...

آره خیلی استرس بده ان شاء الله بسلامتی بغل بگیرش عزیزم 😘 بنظرت زنگ بزنم ب ماما بگم 🤔

خب پس عفونت ادراری هم داری همون وایسا یدفه ازمایش بدی بری پیش دکتر اینم بگی. نترس مرتبا لباستو تعویض ...

وای من کلا خودمو با دستمال توالت خشک میکنم😐

2825
2823
2791
2779
2792