2777
2789

مامانا راهنمایی کنید  دخترم ۷ ماهشه از همون نوزادی تو گهواره میخوابید چه شب چه روز 

حالا میخوام عادتش بدم رو زمین بخوابه نمیخوابه 

نهایت نیم ساعت بخوابه اونم میفته رو سینه و دیگ هرکاری بکنم نمیخوابه

امشبم دوبار گذاشتم رو زمین زودی افتاد سر سینه و نخوابید مجبور شدم بذارمش تو گهواره

یارب نظر تو برنگردد

خب بذاربش تو‌ گهواره میفته؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=252991809]خب بذاربش تو‌ گهواره میفته؟[/QUOTن نمیفته میخوام عادت بکنه روزمین یا رو تخت بخوابه& ...

خب وقتی خوابش برد بذارش زمین. اینجوری کم کم باید ترکش بدی نه یکهو.

رو زمینم به پهلو بخوابونش بالش بذار کنارش که نتونه وارونه بشه و فقط به پهلو بشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عزیز گلم ، توی سنی است که می خواهد سینه خیز راه برود به همین خاطر روی سینه می افتد

خب بنظرتون چیکار کنم 

روند رو زمین خوابیدن براش تکرار کنم تا عادت بکنه 

یارب نظر تو برنگردد
عادت کرده دیگه.یکی از دلایلی که من مخالف گهوارم همینه.بچه هیچ جا نمیتوته بخوابه

اره والا 

هرجا میرم گهواره رو با خودم میبرم 

خیلی بده اینجوری 😫

یارب نظر تو برنگردد
خب وقتی خوابش برد بذارش زمین. اینجوری کم کم باید ترکش بدی نه یکهو. رو زمینم به پهلو بخوابونش بالش ب ...

خب همین کارو میکنم 

اگ دیگ دست بهش بزنم و به پهلو بخوابونمش ک زود بیدار میشه

عجیب خوابش سبکه و به لمس بدنش و سر و صدا هوشیاره

یارب نظر تو برنگردد
خب همین کارو میکنم  اگ دیگ دست بهش بزنم و به پهلو بخوابونمش ک زود بیدار میشه عجیب خوابش ...

پسر من اینجوری بود. مثلا تو ماشین میخوابید میومدیم خونه همین که میذاشتمش زمین قشقرق بپا میکرد خیلی اذیت میکرد. اخرش از شیر گرفتمش دیگه خوابش سنگین شد

ولی دخترم خوابش خیلی بهتره