2777
2789
عنوان

بیاین از رسم و رسوم شهرتون بگید

621 بازدید | 46 پست

سلام دوستان 

هر شهری ی رسم و آدابی داره 

و هر شهری ی غذای مخصوص 

از رسم ها و غذا های خاص شهرتون بگید 

و سوغاتی مخصوص شهرتون چیه؟

مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام            موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد 

جهیزیه سنگین😐

مهریه سنگین😐

سوغاتی:گز

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که تهرانم خیلی ناراحتم دوست داشتم تهرانی نباشم به خاطر اینکه یک زبان خاص و شیرین رسم و رسوم خاص و لباسای خوشگل وای خدا من کاشکی تهرانی نبودم😐

من عاشق بچه هام که بااون پاهای ریزه میزشون دست و پا میزنن که با اون دستای تپلشون دلتو میبرن ❤قربونشون بشم الهی 💚💚💚
کوفته تبریزی

اسم شهر و لباس خاصی ک میپوشید توی مجلس هم بگید لطفاً و اینکه شهرتون به چی معروفه

مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام            موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد 
انار  رب انار  آش انار

اینا واسه کدوم شهره

جهیزیه سنگین😐 مهریه سنگین😐 سوغاتی:گز

اصفهانی هستید دوست عزیز

میشه بیشتر بگید از لباس و غذا و اخلاقیات خاص شهرتون

کنجد گزو (کنجد با گزانگبین) 

سقز(آدامس طبیعی)

بادام سوخته

عسل طبیعی از دل کوهستان بیرون میارن

پارچه بافی و سنتی (بیشترش با دست )

گلیم و قالی بافی سنتی

نازک کاری 

کلاش بافی و گیوه (کفش مردونه ،، گیوه طرحدار زنونه هم هست)

تنبور سازی 

دف هم داریم 😁🙂

کلانه(پیتزای کوردی🤤)

شلکینه(پنکیک به نوع خودمون)

آش دوغ نوع مخصوص خودمون و داریم 

قایرمه ی گوشت 

قایرمه ی مرغ

قایرمه (کنگر سوخاری) 

دانه کولانه (مثل همون آش دندونی ولی خوشمزه تر🤤)

خورشت گیلاخه

خورشت ریواس 

خورشت تره کوردی

تره و قیمه

شیش کباب

کوفته و شوروا(کوفته برنجی کوردی)

رسم و رسومات نگم برات زیاده