2777
2789
دوستان چشم سوم بایک روز دوروز بازنمیشه  اون راههای کوتاه همش ضرر میزنه بهتون حداقل دوسال مرتب ...

احسنت هر کسی باتوجه به پتانسل وجودش 

تا وقتی که وجود از هر تاریکی پاک کنی و بشی هیچ بشی نور بدون تکبر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته دیگه یا اخرای این هفته.. 

منم میگی؟؟

هرچی ازم حس میکنی بگو گلم 

و حس پسرخالم بهم چیه؟؟؟

چی راجبم فکر میکنه؟؟

چند وقت دیگه ابراز علاقه میکنه ؟😁

احسنت هر کسی باتوجه به پتانسل وجودش  تا وقتی که وجود از هر تاریکی پاک کنی و بشی هیچ بشی نور بد ...

گلم گفتم بیای پی وی که آیدی تلگراممو بهت بدم اینجا نمیشه بزارم مرد هس

وزن اولیه ۹۲🔒 شروع کالری شماری۸۷🔓شروع از۱۴۰۰/۷/۳۰ وزن فعلی ۸۴🔓 وزن هدف ۷۵🤸‍♀️  درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤
چشم سوم ینی ارتباط با چیزای ماورایی... 

میدونم گلم

جن هم میدیدی؟؟؟

میشه بگی یعنی چی شب همه رو میدیدم؟؟

و چهره آدمارو چجور میدیدی؟؟؟

دهنشونو میتونستی بخونی؟؟؟؟

توروخدا همشو جواب بده 

منم میگی؟؟ هرچی ازم حس میکنی بگو گلم  و حس پسرخالم بهم چیه؟؟؟ چی راجبم فکر میکنه؟؟ چند وقت ...

پسر خالت فقط یکم هیزه دوست نداره روت کراشه ابراز علاقه الکی میکنه به جایی نمیرسین

Carter.intp
میدونم گلم جن هم میدیدی؟؟؟ میشه بگی یعنی چی شب همه رو میدیدم؟؟ و چهره آدمارو چجور میدیدی؟؟؟ دهنش ...

گفتم میدیدم منظورم همون جن بود بهم کمک نکردن فقط ترسوندن منو

Carter.intp
گفتم میدیدم منظورم همون جن بود بهم کمک نکردن فقط ترسوندن منو

ادرس پیج اقای شیر دستان بهت میدم برو مشاوره بگیر بتونی مشکلاتتو متوجه بشی و از چشم سومت لذت ببری