2777
2789
اونایی که به این چیزادست پیدا کردن براارزو هاشون این کارو نکردن

یکی آرزویی داره که اشتباهه وقتی چشمم باز میشه وقتی خدارو تو‌وجودش میبینه وقتی نور خالص خدا میشع اونوقت ارزوهاشو تغییر میده شاید ارزوی من اینه تمام چاکرام پاک بشن شاید ارزوی من اینه حالم همیشه خوب باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا هستن؟؟

یکیش که من خیلی تصادفی متوجهش شدم و ازش پرسیدم ایشونم ادعایی نداشت چون اونقد پاک و بی ریا شده که میگه من هیچم واقعا تکبر در این مسائله همه چیز از بین میبره 

یکی دیگه هست اقای شیر دستان تو اینستا پیج داره 

من چشم سومم رو باز کردم نصفه البته... همه رو میدیدم((: خیلی وحشتناک بود.. 

گلم یه سوال

چجوری باز کردی؟؟؟؟

چه حسی داشتی؟؟؟؟

پشیمون شدی یا نه؟؟؟

و چه اتفاقی افتاد وقتی باز کردیش؟؟؟؟

توروخدا بووگووو🙄

یکیش که من خیلی تصادفی متوجهش شدم و ازش پرسیدم ایشونم ادعایی نداشت چون اونقد پاک و بی ریا شده که میگ ...

اگه‌کسی اینجا هست‌میشه آیدی کاربریشو بدی؟

گلم یه سوال چجوری باز کردی؟؟؟؟ چه حسی داشتی؟؟؟؟ پشیمون شدی یا نه؟؟؟ و چه اتفاقی افتاد وقتی باز ک ...

خیلی پشیمون شدم این خوابم نمیبرد همش صدای جیغ میومد کل شب همه رو میدیدم((: خیلی وحشتناکه البته کسایی که دوس دارن یا میتونن کنار بیان میتونن که خیلی کم پیدا میشه شاید کلا ۳ درصد کل مردم جهان بتونن... 

Carter.intp

دوستان چشم سوم بایک روز دوروز بازنمیشه 

اون راههای کوتاه همش ضرر میزنه بهتون

حداقل دوسال مرتب باید کاربشه

وزن اولیه ۹۲🔒 شروع کالری شماری۸۷🔓شروع از۱۴۰۰/۷/۳۰ وزن فعلی ۸۴🔓 وزن هدف ۷۵🤸‍♀️  درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤
من چشم سومم رو باز کردم نصفه البته... همه رو میدیدم((: خیلی وحشتناک بود.. 

شما چاکر هاتو پاکسازی نکردی 

کسی ک چشمش اصولی بازه باید بهت مشاوره میداد تا ببینه کدوم چاکرات انسداد داره و اونو تمیز کنی 

وقتی اصولی باز شه چنان لذت و شادی و رضایتی برات دارع که احساس میکنی بهترین نعمت خداوند براته با توجه ب کارایی خارق العاده 

خیلی پشیمون شدم این خوابم نمیبرد همش صدای جیغ میومد کل شب همه رو میدیدم((: خیلی وحشتناکه البته کسایی ...

چجوری بازش کردی؟؟؟

یعنی چی کل شب همه رو میدیدی؟؟؟؟