2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز هم باشه اینجا نمیگن

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

چه استفاده ای مگه میخوای ازش بکنی!!

وزن اولیه ۹۲🔒 شروع کالری شماری۸۷🔓شروع از۱۴۰۰/۷/۳۰ وزن فعلی ۸۴🔓 وزن هدف ۷۵🤸‍♀️  درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤
باز هم باشه اینجا نمیگن

من خودم دو نفر میشناسم چشم سومشون بازه 

واقعا پاکن به معنای تمام 

هیچ دروغ و حسادت و بخل و بدرفتاری هم نداشتن فقط و فقط کمکت میکنن برای زندگی بهتر 

مسائل خصوصی تحت هیچ شرایطی فاش نمیکنن 

حالا چه اشکالی داره انشالله بیاین بگن

چه استفاده ای مگه میخوای ازش بکنی!!

اول اینکه برای اصولی باز شدنش نیاز ب کمک دارم

دوم اینکه وجودمو روحم خالص و پاک میشه 

سوم اینکه به هر چیزی که بخام میرسم به قدرت جذبی کن چشم سوم داره 

چهارم از هر چیزی که بخام اگاهی پیدا میکنم هیچ وقت سر دوراهی نمیمونم

اول اینکه برای اصولی باز شدنش نیاز ب کمک دارم دوم اینکه وجودمو روحم خالص و پاک میشه  سوم اینک ...

اصولشو بلدم

ولی قدرت رو خیر

وزن اولیه ۹۲🔒 شروع کالری شماری۸۷🔓شروع از۱۴۰۰/۷/۳۰ وزن فعلی ۸۴🔓 وزن هدف ۷۵🤸‍♀️  درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤
در ضمن وقتی میگم ب هر چیزی میخام میرسم یعنی اونقد اگاهی و شفا تو وجودم ایجاد میشه که میدونم چه ارزوه ...

اونایی که به این چیزادست پیدا کردن براارزو هاشون این کارو نکردن

لایک نکنید .توروخدا 
اونایی که به این چیزادست پیدا کردن براارزو هاشون این کارو نکردن

👌

زکات علم نشر آن است خوشا آنکه به هم نوع خودش کمک کنه

پی وی پیام بده عزیزم