2777
2789
سلام آیا کسی ازسشما این واکسن رازده؟؟؟خیلی کمیابه ممنون
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
مرسی عزیزم منم فعلا دنبالشم...بعضی دکترها تو مطب شون می زنن )(تهرانم)اما نمی دونم تا چه حد مطمینه چون بهرحال حالت دولتی وکلی نداره
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ مادۀ‌ غذایی انرژی‌زا برای خانم‌ها در این مطلب مواد غذایی مفیدی را معرفی می‌کنیم که می‌توانید با گنجاندنشان در وعده‌های روزانه انرژی زیادی کسب کنید. قزل‌آلا همیشه توصیه می‌شود که برای جذب امگا 3 بیشتر که برای قلب مفید است ماهی‌های چرب مصرف شود. باید بدانید که قزل‌آلا حاوی میزان زیادی ویتامین D نیز می‌باشد به طوری که هر سهم غذایی از این ماده (85 گرم) نیمی از نیاز روزانه به ویتامین D را تأمین می‌کند. نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهند که ویتامین D برای سلامتی استخوان‌ها و مفاصل خانم‌ها مفید است و خطر تشدید پوکی استخوان، آرتریت و شکستگی‌ها را کاهش می‌دهد. بهتر است قزل‌آلا را در فر آماده کنید. می‌توانید شکم ماهی را پر کنید و داخل کاغذ آلومینیوم بپیچید تا بخار آن خارج نشده و به خوبی طبخ شود. لوبیای سبز سویا یا ادامامی لوبیای سبز سویا یک مادۀ غذایی انرژی‌زا و سالم برای... ادامه...