باید در چه حدی باشه من دخترم حرف میزنه و جمله هم میگه ولی خب خیلی روان و مثل بزرگ ها نیست مثلاً یه ماجرا یا اتفاق رو واضح نمیگه اما جمله میگه فرق خیلی چیزا رو متوجه میشه مثلاً صبح شده میگه مامان دیگه تاریک نیست هوا روشنه منظورم اینه از نظر هوشی و درک اطراف مشکلی ندارد اما یکی دو نفر تو فامیل که بچه هامون هم سن هستن میگن بچه های ما مثل بلبل حرف میزنه یه جوری شدم البته منم بچه هاشون رو ندیدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختر منم دو سالگی از من بهتر حرف میزد ولی خوب قرار نیس هنه مثل هم باشن.الکی به بچه سخت نگیر خیلی هم ...
برخورد بقیه آدم رو ناراحت میکنه امروز یکی از فامیلامون دخترمو دید تو راه یه سلام کرد دخترم خجالت کشید گفت چرا حرف نمیزنه من گفتم خب خجالت کشید گفت در چه حد حرف میزنه گفتم جمله میگه گفت ماشاالله به پسر خودم خیلی جلو هست مثل بلبل حرف میزنه دیگه انگار حالا مسابقه هست
عزیزم حرف مردم ول کن بچه ۲ ساله که نمیتونه سخنرانی کنه این چیزا که بقیه مادر پدرا میگن مث بلبل بچه ما حرف میزنه تعریفیه که مادر پدر از ذهنش تو بچه اش داره