2777
2789
عنوان

هلنم... خبر جدید از شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 10306 بازدید | 104 پست
اینکه نمیشه، اول برات پاپوش درست کردن بعد شما رفتی شکایت و در نهایت همسرت درخواست طلاق داد و شما طلب ...

اونایی ک تو سایتن از اول همه جریان رو میدونن... منو شوهرم تیر ماه پارسال باهم قهر کردیم بابت کتک هاش و بی مسئولیتی هاش ایشون دیگ قصد ادامه زندگی نداشتن و منو گذاشتن منزل پدرم به خاطر نسبت فامیلی من هیچ اقدامی نکردم چون زندگی برادرم در خطر بود...آبان ماه ایشون گفتن حرف برای گفتن دارن و برادرم ب هوای اینکه ایشون قصد عذر خواهی و آشتی داره یک جلسه ترتیب داد ک بیاد و ایشون توی اون جلسه با خواهرشون هماهنگ کردن و برای من از قبلو پاپوش درست کرده بودن و توی اون جلسه عنوان کردن و کلی توهین کردن و تهمت زدن فردای اون روز من شکایت کردم و بعد فتا مراجعه کردم و مشخص شد ک تهمت بوده و بعد مشخص شد ک این تهمت رو برای ندادن مهریه انجام داده بودن ک خانواده من منو تحت فشار بذارن ک چون اشتباه کردی از مهریه بگذر... ایشون کلا بنده رو نمیخواستن ک رفتن دادخواست طلاق دادن... اونجا عنوان کردم ک از مهریم نمیگذرم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
مامانم نذری رو قبول نکرد ظهر ب زور شب برامون آوردن... منم اصلا نرفتم با زن داداشم حرف بزنم

سلام عزیزم ببخشید منم میخوام ازشوهرم جداشم ولی نمیخوام فعلا خانوادم درجریان قرار بگیرن بنظرت میشه؟سخته؟من۲تابچه هم دارم فقط بچه هامو میخوام خداکنه بده بهم بچه هارو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ببخشید منم میخوام ازشوهرم جداشم ولی نمیخوام فعلا خانوادم درجریان قرار بگیرن بنظرت میشه؟سخ ...

عزیزم راهش ایته ک همسرت چیزی به کسی نگه و خونه اگر داری همونجا بمونی.... 

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
والا فعلا که بزور قبول کرده تا کارم تموم شه بمونم اینجا 

مهریه چیزی داری بتونی بعدش خونه بگیری؟

اسمت قرار بوده کلوچه باشه؟

خخخخخ

نوچ

خب عکس پروفایل نمیدونستم  0ی بزارم چیزی نداتشم تو گالریم.اینوداشتم دیه گفتم شبیه پروفایلم باشه

اوم خب راستش من قبلا کاربری داشتم بااسم خودم ولی دیه ایندفه چیزی ب ذهنم نمیرسید

😅

اونایی ک تو سایتن از اول همه جریان رو میدونن... منو شوهرم تیر ماه پارسال باهم قهر کردیم بابت کتک هاش ...

خدا جای حق نشسته.مطمئن باش حقتو از اینا می گیره

مهریتون چقدره؟ 

چجوری همه اموالش به نام پدر و برادر شماست؟ 

کل اموالش چقدره؟ می تونه مهریتو بده؟ 

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"
خدا جای حق نشسته.مطمئن باش حقتو از اینا می گیره مهریتون چقدره؟  چجوری همه اموالش به نام پدر و ...

مهریم سال تولدمه... دو سال پیش همه پولش رو نقد کرد از پدرم ی آپارتمان خرید ک الان حدود ۶ تا ۷ میلیارد قیمتشه و به نام پدرمه هنور...ماشینش هم چون از برادرم خرید دیگ سند نزدن ب نام برادرمه....هر چی داره ازش میگیرم ما بقیش اقساطی 

مهریم سال تولدمه... دو سال پیش همه پولش رو نقد کرد از پدرم ی آپارتمان خرید ک الان حدود ۶ تا ۷ میلیار ...

زمین به طرز احمقانه ای گرده ،میچرخه میچرخه ،،کاش آدما زودتر از اینکه خدا مجازاتشون کنه به خودشون بیان 

مطمئنا نتیجه صبرتو میگیری ،از شکایتت صرف نظر نکن جلوی چند نفر تو دادگاه ثابت کن که تهمت زدن نزار با آبروی بازی کنن

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....

سلام عزیزم بالاخره با شوهرت به کجا رسیدین ؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹