2777
2789
عنوان

هلنم... خبر جدید از شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 10326 بازدید | 104 پست
کسی به گوشش نرسانده که میخوای از کشور خارج بشی که نمیاد جلو؟؟؟

خیلی احتمال داره خودش میدونست اگ نباشه من آدم تو خونه نشستن نیستم...ادامه تحصیل ارتقا شغلی یاد گرفتن هنر و مهاجرت...

میدونست خودش

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
بچه بودم ۱۸ سالم بود....پدرم و برادرم مجبورم کردن... 

ازش طلاق بگیر حالشونو  بگیر دختر دست گل مردمو بدبخت کرده 

زن داداشت  واقعا خجالت نمی‌کشه ؟

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش طلاق بگیر حالشونو  بگیر دختر دست گل مردمو بدبخت کرده  زن داداشت  واقعا خجالت نمی ...

ببین من چیزی ک برام مهمه اینه ک دوتا بردار زادم گناهی ندارن ک بخوام اختلاف بندازم بین برادرم و خانمش و روان اون دوتا بچه رو بهم بریزم....

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
شک نکن خدای جای حق نشسته و از عدالتش گریزی نیست ...

ممنونم عزیزم

فقط دعا کن بیشتر از این عذاب روحیم ندن شوهرم واقعا ابرو نداره من از ابروم میترسم

هیچ پوخی نمیتونه بخوره  حرف از مهاجرت رفتن اینا نزن تا بعد طلاق  این جماعت برنامه ات و بهم میزنه 

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
دعت کن عزیزم من از این خانواده خیلی میترسم

نگران نباش کاری نمیتونن بکنن با اولین تهدید ومزاحمت شکایت کن درضمن هرکاری واسه نجات خودت لازمه بکن اصلا روح وروان داداش وبچه هاش واست مهم نباشه 

ببین من چیزی ک برام مهمه اینه ک دوتا بردار زادم گناهی ندارن ک بخوام اختلاف بندازم بین برادرم و خانمش ...

کاش زن داداشت هم این همه درک و فهم داشت که تو دعوا تو و برادرش دخالت نکنه و همه چیز رو بهم نریزه.

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁
هیچ پوخی نمیتونه بخوره  حرف از مهاجرت رفتن اینا نزن تا بعد طلاق  این جماعت برنامه ات و بهم ...

ن جلوی کسی چیزی نگفتم فقط پدر و مادرم از برنامم اطلاع دارن...

کاش زن داداشت هم این همه درک و فهم داشت که تو دعوا تو و برادرش دخالت نکنه و همه چیز رو بهم نریزه.

متاسفاته با ۶ سال دخالت مداوم همه چیز رو بهم ریختن حالا اگ این آقا هم بخواد برگرده من دیگ نمیخوامش

متاسفاته با ۶ سال دخالت مداوم همه چیز رو بهم ریختن حالا اگ این آقا هم بخواد برگرده من دیگ نمیخوامش

میدونم آینده ی روشنی داری خیلی روشن حسم هیچ وقت دروغ نمیگه یادت باشه امتحانات سخت خدا پاداش های بزرگی داره . این روزا دلم جهنمه داره کل وجودمو می سوزنه ولی هنوزم مطمئنم خدا درستش می کنه تو هم اصلا نا امید نشو

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
میدونم آینده ی روشنی داری خیلی روشن حسم هیچ وقت دروغ نمیگه یادت باشه امتحانات سخت خدا پاداش های بزرگ ...

ممنونم عزیزم لطف داری

بعضی چیز ها دیگه هیچ وقت مثل روز اول نمیشه.یه چیزی تو ته دل آدم میمونه و هیچ وقت هیچ وقت از یاد نمیره .اگه بخوایی هم درست نمیشه .انشاالله خدا بهترین هارو قسمتتون کنه عزیزم.

من عاشق اسم شما هستم.

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁
بعضی چیز ها دیگه هیچ وقت مثل روز اول نمیشه.یه چیزی تو ته دل آدم میمونه و هیچ وقت هیچ وقت از یاد نمیر ...

ممنون عزیز دلم... خیلیی ممنون بابت دعای قشنگت و تایمی ک برام گذاشتی

چون میخواست پاپوش درست کنه برادرش ب من مهریه نده

اینکه نمیشه، اول برات پاپوش درست کردن بعد شما رفتی شکایت و در نهایت همسرت درخواست طلاق داد و شما طلب مهریه کردی، درسته؟

الان داری یه چیز دیگه میگی🙄