2777
2789
عنوان

هلنم... خبر جدید از شوهرم

10117 بازدید | 104 پست

دوستان امروز نذری داشتن و خواهرش بعد یک سال و نیم قهر با مادرم تماس گرفتن ک پدرم نذری درست کرده و میخوایم براتون بیاریم

(دوستانی ک نمیدونن من ۱۶ ماهه بابت تهمتی ک خانواده شوهرم بهم زدن و پاپوش برام درست کردند قهرم و منزل پدرمم شوهرم دادخواست طلاق داد اما بعد از جلسات مشاوره ادامه نداد روند طلاق رو و من وکیل گرفتم ک ادامه بدم و اینکه خواهر شوهر من زن داداشم میشه)چند شب پیش متوجه شدم شوهرم با گوشی برادر زاده ام رفته و پروفایل منو تلگرام و اینستا وواتساپ چک کرده... چون بلاک کرده منو و من هم شماره هیچ کدوم رو سیو ندارم....

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب

ب نام خدای رنگین کمان🌹 خدای خوبم مرسی ک همیشه حواست ب منو عزیزام بوده و هست، این روزا بیشتر نگاهم کن بیشتر بهم لبخند بزن دستتو از رو شونه هام برندار ک سختتتت محتاج بودنتم، خدایا کمکم کن،  شکرت ک هستی شکرت ک صدامو میشنوی شکر ک آرومم میکنی😊

خبببببب

ب نام خدای رنگین کمان🌹 خدای خوبم مرسی ک همیشه حواست ب منو عزیزام بوده و هست، این روزا بیشتر نگاهم کن بیشتر بهم لبخند بزن دستتو از رو شونه هام برندار ک سختتتت محتاج بودنتم، خدایا کمکم کن،  شکرت ک هستی شکرت ک صدامو میشنوی شکر ک آرومم میکنی😊

بگووووووو

بگووووووو

مامانم نذری رو قبول نکرد ظهر ب زور شب برامون آوردن... منم اصلا نرفتم با زن داداشم حرف بزنم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
عزیزم چقدر صبوری ان شاالله بهترین ها برات رقم بخوره 

😔داغون شدم

زوووددد بگووو خوابم میااااد 

مامانم ظهری نذریشون رو قبول نکرد ب زور شب برامون آوردن.... واقعا از رفتار های ضد و نقیض شوهرم خسته شدم 

چه سخته زن داداش و خواهرشوهر یکی باشه خدا کمکت کنه

خیلی‌....۷ سال گیرم...‌ خدا بخواد تموم میشه