2777
2789
عنوان

مامان ها بیاید ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 23 پست
این مشکلو خواهره منم داره فهمیدی به منم بگو دقیقا هم خوابش نامنظم شد چند وقت

خواسش بخاطر سردردش نیست ها 

کلا گفتم بد می‌خوابه آخه مامان و باباش میگن سر دردش جای نگرانی نداره چون بد خواب هست و خیلی دیر می‌خوابه برای همین سر درد میگیره من نگرانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم بچه بودم همش سردرد داشتم. سردردهای خیلی شدید . جوری که احساس میکردم مغزم تو سرم تکون میخوره. ...

ایکجوری گفتی خیالم راحت شد گلم 

خداروشکر چیزی نبود 

این بچه هم بردن دکتر دکتر گفت سر درد هاش واسه استرس و گوشی و اینا هست گفت برای خاطر جمعی میتونید ببرید سی تی ولی نبردن دیگه من خیلی نگرانم همش

نه چشمش ضعیف نیست دکتر بردن خداروشکر سالم بود  بد خوابی خیلی ۴ ۴ صبح می‌خوابه تا ظهر  بن ...

هیچ چیزی خواب سر شب نمیشه.دکتر غدد که رفته بودم می‌گفت تا ساعت شب ده باید بخوابیم .هم تو حافظه و هم رشد جسمی تاثیر داره.  آخه تا ۴ صبح چرا بیداره.بهش برنامه بده. اون زمان مفید کن بدنش نیاز داره رو بیداره و ازش بهره نمیبره.

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
هیچ چیزی خواب سر شب نمیشه.دکتر غدد که رفته بودم می‌گفت تا ساعت شب ده باید بخوابیم .هم تو حافظه و هم ...

مامان و باباش روی این چیزا کم باهاش کار کردن من نگرانشم خیلی خواب بدی داره 

برای همین خواب و گوشی و استرس هست حتما سر درد فکر کنم 

باید صحبت کنم در مرود مرسی از نظرتون

ایکجوری گفتی خیالم راحت شد گلم  خداروشکر چیزی نبود  این بچه هم بردن دکتر دکتر گفت سر درد ...

نگران نباش عزیزم .انشاالله چیزیش نیست .بچه ها هم مثل بزرگا هستن دل درد و سردرد میگیرن . مخصوصا  اگر استرس داشته باشن  و کم خواب باشن. مخصوصا اگر علام دیگه ای نداره خطری هم نداره

نگران نباش عزیزم .انشاالله چیزیش نیست .بچه ها هم مثل بزرگا هستن دل درد و سردرد میگیرن . مخصوصا  ...

مرسی گلم من چون خیلی رو بچه حساسم همش فکر میکنم بچها همیشه باید سالم باشن و هیچیش ن نباشه 

گناه دارن آخه 

دعا کنید خوب بشه 

ممنون از نظرتوک