سلام خانوما میشه لطف کنید شماره دکتر شیوا محسنی متخصص اطفال رو برام بزارید اگه میدونید چه روزهایی هم هم مطب هست اونم بگید ممنون ❤❤
مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶ هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فکر کنم روز های زوج هست درست یادم نیس ولی باید ساعت ۱ زنگ بزنی یا ۸ صبح ولی برای نوبت دهی ۸ صبح باید ...
دستت درد نکنه یعنی فردا نیست؟؟؟
مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶ هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩
فکر کنم روز های زوج هست درست یادم نیس ولی باید ساعت ۱ زنگ بزنی یا ۸ صبح ولی برای نوبت دهی ۸ صبح باید ...
بعد ۸ صبح زنگ بزنم واسه ساعت چند وقت میده؟