2777
2789
عنوان

چه تغییر مثبتی تونستید تو زندگیتون ایجاد کردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 27 پست
من عصبی  و زود رنجم  سریع  سر کوچک ترین مسئله  بهم میریزم یکمم حسودم در مورد ه ...

ای وای این حساسیتم که من دارم 

حالا بدیش اینجاس که سر حساسیت فقط رابطه شما با همسرت بدتر میشه 

منم خودمون خانواده عاطفی و وابسته ای نیستیم بعد اونا برعکسن مثلا خواهدشو خیلی دوس داره من چیزی نمیگم ولی واقعا حسودیم میشه البته بعضی مواقع هم واکنش های تابلویی دارم ک میفهمه 

شما همسرت متوجه شده؟

منم متاسفانه با برادرم اصلا ارتباطی نداریم برادرم بشدت دنبال مسخره کردندیگران و تیک انداختنه با خانم ...

دقیقا برادرا منم همینن دنبال حرفن یا مسخره کردن هر وقت براشون فایده ای داشته باشی باهات رفیقن همشم توقع دارن چرا نیومدی نبودی و.... ببین زنگ بزنم بگم امشب بیا خونمون میگه به خانمم بگو هرچی اون بگه منم کلا بی خیالشون شدم هرجایی که خیلی واجب باشه میبینمشون ولی حسرت میخورم بعضی خانواده ها چقدر باشعورن و چقدر محبت و احترام دارن😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا ی چیزایی دیدم  نمیتونم بگم هیچ کس خبر نداره ازشون راجب اعضای خانوادم بود  خیلی بچ ...

بعنوان کسی که زندگی و گذشته داغونی داشته توصیه میکنم اگه ترکیدی هم پیش کسی باز گو نکن جای ناشناسی مث اینجا بیا خودتو خالی کن و لی درد دل نکن نه با دوست نه آشنا ن فامیل ولی بسمت پیشرفت برو فقط درستو دنبال کن درستوبچسب

دقیقا برادرا منم همینن دنبال حرفن یا مسخره کردن هر وقت براشون فایده ای داشته باشی باهات رفیقن همشم ت ...

چقد شبیه همیم من الان ک نامزدم )البته ن رسمی) وانمو میکنم با هم اوکی هستیم ولی بعدش ک بریم نمیدونم قراره چطوری این خلا رو پر کنم گفتنش هم توف سر بالاس 

بعنوان کسی که زندگی و گذشته داغونی داشته توصیه میکنم اگه ترکیدی هم پیش کسی باز گو نکن جای ناشناسی مث ...

اره نمیگم پیش هیچ کس هیچ کس نگفتم از دردام 

همه فک میکنن چون میخندم دردی ندارم 

ولی خدا میدونه چ شبا ک گریه کردم 

خودمو مقصر میدونستم 

گذشتم داغونه هر جاشو نگا میکنم ی گندی زدم😅ولی هستم هنوز 

اره درسمم میخونم ببین اگ درسم نبود من خودمو نابود میکردم تا الان اون ی کمی بهم امید داده 

هر چی میبَندم نشتی میدم ، من ع سختی اینم با بدبختی اینم...!
اره نمیگم پیش هیچ کس هیچ کس نگفتم از دردام  همه فک میکنن چون میخندم دردی ندارم  ولی خدا ...

بخدا منم خجالت میکشم پیش خودم ک گذشتمو مرور کنم 😅ولی بقولت خودمو فقط نباختم ینی کار بدی نبوده ک انجام نداده باشم تباه بودم تباه

چقد شبیه همیم من الان ک نامزدم )البته ن رسمی) وانمو میکنم با هم اوکی هستیم ولی بعدش ک بریم نمیدونم ق ...

واقعا تف سربالا میدونی من گاهی از همسرم خجالت میکشم همه از خانواده شوهر مینالن و خونه مادرشون بهشون خوش میگذره ما برعکس من وقتی میرم خونه مامانم از خدا میخوام هیچ کدومشون نیان حوصلشونو ندارم بعدم نمیتونی براکسی تعریف کنی دردودل کنی 😢

بخدا منم خجالت میکشم پیش خودم ک گذشتمو مرور کنم 😅ولی بقولت خودمو فقط نباختم ینی کار بدی نبوده ک انج ...

😂شما چن سالتونه؟؟فضولی نباشه اگر دوست داشتی بگو

واقعا تف سربالا میدونی من گاهی از همسرم خجالت میکشم همه از خانواده شوهر مینالن و خونه مادرشون بهشون ...

حالا تو خوبه خونه مادرتو داری من اونا رو هم ندارم چیکار کنم؟

جز ی خواهر از دار دنیا کسی که بدردم بخوره رو ندارم

دوران جاهیلیت من خیلی وقته گذشته عزیزم ۳۲ سالمه😅

😂بزرگترین از من 

خیلی خوشم میاد از کسایی ک از سی رد میکنن الان پیگ خیلی پخته تر شدن 

ای وای این حساسیتم که من دارم  حالا بدیش اینجاس که سر حساسیت فقط رابطه شما با همسرت بدتر میشه& ...

منم ب خانواده ام وابستگی دارم  ولی همسرم با  خواهر زاده و برادرزاده هاش حتی  هم صحبت میشه یکم محبت میبینم آتیش میگیرم من خیلی بروز نمیدم احساسمو  ولی همسرم قشنگ متوجه میشه چ حس حسادت عمیقی دارم سر ب سرم میزاره منم گردن نمیگیرم😂

با دلهای پاکتون برای سلامتی همسرم  صلوات بفرستید✔ 💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚