2777
2789
عنوان

دکتر زنان خوب تهران

116 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها روزتون بخیر ببخشید ممکنه یک دکتر زنان خوب تو تهران بدون تبلیغ و صادقانه بهم معرفی کنین خواهش میکنم 

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

سلام خودم پیش دکتر حجتی بودم بارداری و زایمان خیلی راضی بودم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا چی کاری

برای معاینه و تشخیص ،یه چند روزه ترشحاتم زیاده بدون بو و خارشه اما زیاده و یکم نگرانم کرده 

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
برای معاینه و تشخیص ،یه چند روزه ترشحاتم زیاده بدون بو و خارشه اما زیاده و یکم نگرانم کرده 

من پیش دکتر اکبری میرم کلینیک توس دلسوز وکار بلد ..‌‌الکی چیزی نمیگه مشکلی نباشه

سلام خودم پیش دکتر حجتی بودم بارداری و زایمان خیلی راضی بودم 

مرسی عزیزم 

من پیش دکتر اکبری میرم کلینیک توس دلسوز وکار بلد ..‌‌الکی چیزی نمیگه مشکلی نباشه

مرسی از اینکه راهنماییم کردین♥️

دکتر فاطمه چراغی خیلی دکتر خوبیه اما زیاد پول میگیره اگ بیمه داری برو پیشش ک بتونی فاکتور بگیزی