2777
2789

حال ندارم برم تایپیک قبل، ولی انشالله دلت شاد بشه❤

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خبره ۴ ساله عقدین همین خودش عامل سردیه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

اگه  بخواد بیاد پیشت  میاد حتی شده زنگ بزنه نیازی نیست تو دایم بش یاد آوری کنی 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
رفتن جایی تا دوماه نمیبینمش دارم دق میکنم بچش عین بچه خودم بوده خودش مثل خواهرم الان که رفتن همش دار ...

چه جاری خوبی درد وبلات بخوره تو سر جاری من

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
عزیزمم  اولین باره میبینم کسی جاریشو اینقدررر دوس داره

دوست تمام جونمه 🥺🥺🥺🥺بخدا چشام قرمز شده اینقدر گریه کردم دیروز رفته من دارم میمیرم اینجا اون اونجا 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺باور کن الان که رفتن خودش که دارم میمیرم بچشم انگار بچمو ازم جدا کردن🥺🥺😭😭😭😭😭

و خدایی که به شدت کافیست ...