2777
2789
عنوان

باهاش دیگه دوست نباشم

99 بازدید | 11 پست

دوستم بعضی وقتا میخوام باهاش حرف بزنم میگه وای چقد حرف میزنی یا صورتشو کج میکنه یا چشم غره میره و اصلا بعضی اوقات میره پیش کسی که باهاش به من خیانت کرده (از نظر دوستیا 😂) کلا احساس میکنم مشکل دو شخصیتی داره 😂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی دوست بیشتر بهتر یه روز حوصلت سرمیره کسی نیست باهاش بری بیرون با این برو ولی زیاد حرف نزن

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

هرچی دوست بیشتر بهتر یه روز حوصلت سرمیره کسی نیست باهاش بری بیرون با این برو ولی زیاد حرف نزن

اتفاقا دوست زیاد دارم ولی این یکی خیر سرش صمیمیه بعد از اونا نیست که خودش کم حرف بزنه

اتفاقا دوست زیاد دارم ولی این یکی خیر سرش صمیمیه بعد از اونا نیست که خودش کم حرف بزنه

چی بگمممم والا😂🤦‍♀️💔

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲