2777
2789

ای خدا همه امیدم بتوعه 

بخاطربچه توشکمم رحم کن بهم

تا ج ازمایش بیاد من چطور زندگی کنم نفسم نمیاد انگار مردم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی عزیز اینقد نگران نباش زگیل خیلی تنوع بالایی داره دو مدلش خطره فعلا اروم باش توکل به خدا کن ایند ...

دلم میترکه بخدا

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

چرا قبل بارداری چکاب نرفتی یا تا الان تست پاپ اسمیر انجام ندادی؟

ببین

من اسفند عروسی کردم

دی باردارشدم

از بعد عقدم رابطه داشیم

اینک تو عقد باردارشدمم بخواست شوهرم بود باور کن قرصم میخوردما

میگف من وارکوسل دارم توام تنبلی شدید نگران نباش خونمونم امادس نخور این زهرماریو

بخواست خدا گرفت 

ینی ب فکرمم نمیرفت همش چهار ماه بود ک از باکرگی دراومده بودم باردارشدم 

فکرم ب تست مست نرف

اصلا دوس ندارم ‌زگیل باشه حتی کم خطر

منم صد صلوات برات نذر میکنم زگیل نباشه و هرچی هست به راحتی پلک زدنی درمان بشه و تموم، روز زایمانت فق ...

فداتشم 

مثلا الان میخواد بیاد دبنبالم بریم بگردیم ولی باز گریه کردم 

حالم خوش نیست 

نمخام اصلا برم سمتش 

از هرچی مرده و رابطه جنسی بیزارم

ببینمن اسفند عروسی کردمدی باردارشدماز بعد عقدم رابطه داشیماینک تو عقد باردارشدمم بخواست شوهرم بود با ...

زگیل اسمش چندشه حق داری حسی که داری الان بخاطر بچه شکمت اروم باش فقط با ذکر دلت اروم کن  ان شاءالله  بحق  امام زمان عج زگیل نباشه یه چیز جزئی  باشه

فداتشم مثلا الان میخواد بیاد دبنبالم بریم بگردیم ولی باز گریه کردم حالم خوش نیست نمخام اصلا برم سمتش ...

اشکال نداره ترس و حست کاملا طبیعیه ولی اروم باش توروخدا بعد زایمان افسردگی نگیری

زگیل اسمش چندشه حق داری حسی که داری الان بخاطر بچه شکمت اروم باش فقط با ذکر دلت اروم کن ان شاءالله ...

انشالله ک خدا ازدهنت بشنوه من حتی از دعا کردنم خستم

کل زندگیم شده دعا و ذکر برا اتفاقات تلخ یهویی ک حقم نبوده

خودمم کم شنوام

همه بارداریم دعا دعا میکردم بچه عین خودم نشه

این مصیبتم اومد روش