2777
2789
عنوان

اونایی که مامان شدن , کمک...

366 بازدید | 13 پست
سلام من قصد بارداری دارم و همسرم فقط یکی دو ماه بهم فرصت داده که باردار بشم. اگر غذا یا دارو گیاهی یا حتی قرص و دارویی می شناسید که احتمال باروری رو بالا ببره کمکمون کنید مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه ممکن خیلی خودت را تقویت کنی و دوقلو بشن تازه پدرت در میاد. این دیگه چه مدلیشه تا حالا ندیده بودم که فرصت تعیین کنن.
لاک پشت ناشنوا تو مسابقه دو برنده میشه میدونید چرا؟ چون حرفهای اطراقیان را که همش میگن این نمیتونه برنده بشه را نمیشنوه این هم دخمل ناز مامانی که تو مسابقه شرکت کرده. خاله ها ببینید چه خوش تیپ شدم http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015021612502987765
به نظرم شما بیخیال بشی خیلی بهتره ...همسری که هنوز انقدر اماده نیست و برای خانمش توی اینچور مسائل تعیین زمان میکنه بهتره یه چند سال دیگه بابا بشه تا الان و به این سرعت ولی گردو و خرما هر روز هردوتون مصرف کنید که عالیه مخصوصا همسرت ...استرس هم که سمه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
شوهرت فقط یکی دو ماه بهت فرصت داده تا باردار بشی آدم چه چیزایی نمی شنوه
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....