2777
2789

خودم :دوسال پیش یه معلم داشتیم که برادر زاده اش توی کلاس ما بود ما باهم دوست شدیم درس من خیلی خوب نبود اون موقع 

معلممون به برادر زادش گفت با این دختره(من) نگرد و درسش خوب نیست و..

این حرف به گوش من رسید فهمیدم باید خودمو جمع کنم و امسال معدل من خیلی بالا تر از اون دختره شد 

با خودم میگم اگر معلمم این جمله رو نگفته بود شاید بدتر از اونی که بودم میشدم و دیگه از دست معلمم ناراحت نیستم😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسردگی گرفتم و معدل مسترم شده بود ۱۶ و خرده ای گفتم پاشو پاشو دختر الان وقت تنبلی وافسردگی نیست و خودم و جمع کردم ترم اول شدم ۱۹.۱۸

خوشا جهان خودم:)...! لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
میگم هیچ کار خدا بی حکمت نیست قطعا خیری تو اتفاقا هست ک ما الان متوجه اش نیستیم

قبول دارم گاهی سالها زمان میبره تا متوجه میشیم چرا چیزی که براش اینهمه تلاس کردیم دعا کردیم نشد