2777
2789

توس خانواده مادرم و شوهر خواهرم فقط ما ماشین داریم اونا داشتن فروختن 

حالا این ماشین ما شده عمومی ..هرکس کاری داره هرجا میاد ماشین مارو می‌بره همیشه دعا میکنم همشون ماشین داربشن‌چون ماشین ماداره خراب میشه چند دسته شده ..اگر چیزی بگیم زشته؟

خدایا شکرت ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اول رو ندادم کسی ماشینمو بخواد البته اطرافیانمونم ماشین دارن😅فقط مواقع ضروری ماشین بدید باقی ...

ن جرات نداریم جایی بریم از برادر شوهر تا خواهرای خودم توقع دارن هرجا میریم بهشون بگیم 

خدایا شکرت ❤

اصلا زشت نیست. ما هم فقط به خاطر برادرشوهرام اخرین نفر ماشین گرفتیم همش با آژانس میرفتیم جایی تا همشون ماشین گرفتن بعد ما خریدیم. هرچند یکیشون با وجود ماشین و موتور داشتن باز میاد میبره 😒

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
ن جرات نداریم جایی بریم از برادر شوهر تا خواهرای خودم توقع دارن هرجا میریم بهشون بگیم 

خب رو دادین کم کم شروع کنید عادت میکنن اولش ممکنه اوقات تلخی بشه اینطوری که نمیشه