2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فضای مجازی و خیانت عامل اصلیه

بیشترمشکلات فرهنگی اقتصادی دارن،زن و شوهر اصلا بلدنیستن هیچی رفتن سر خونه زندگی،اصلا سواد رابطه ندارن، هیچ آموزشی ندیدن،شناخت کم،دخالت خونواده،تورم و بیکاری...منشی میگفت اکثرا دلایلش ایناس

بیشترمشکلات فرهنگی اقتصادی دارن،زن و شوهر اصلا بلدنیستن هیچی رفتن سر خونه زندگی،اصلا سواد رابطه ندار ...

خب اینا چیز غیر قابل حلی نیست که.

باز میگف خیانت و اعتیاد و خشونت و...میشد گف آره

دیگه الان کیه ک مشکل اقتصادی نداشته باشه،اکثرا هم تفاهم فرهنگی ندارن ولی کنار میان.اینا ب نظرم دلیل موجهی واس طلاق نیس.اینا پس اگ خیانت و خشونت و اعتیاد ببینن چیکار میکنن

.بلد نیستن زندگی کنن یه عده اصلا

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
خب اینا چیز غیر قابل حلی نیست که. باز میگف خیانت و اعتیاد و خشونت و...میشد گف آره دیگه الان کیه ک ...

خیانت و اعتیاد؟!!

ده تا مورد سراغ دارم زن و شوهر بهم خیانت میکنن جدا نمیشن، کلا مملکت رو هواس خواهر من

خیانت و اعتیاد؟!! ده تا مورد سراغ دارم زن و شوهر بهم خیانت میکنن جدا نمیشن، کلا مملکت رو هواس خواهر ...

خب میگم اینا دلایل مهمی هستن واس طلاق

یعنی کسی اگ بخاطر اینا طلاق بگیره بله حق داره

ولی یه سری چرت و پرتا ک تو همه زندگیا هم هست دلیل محکمی واس طلاق نیس

مگه بچه بازیه

فقط بلدن بچه رو بدبخت کنن این وسط

من خودمم خیانت دیدم ولی جدا نشدم

خب میگم اینا دلایل مهمی هستن واس طلاق یعنی کسی اگ بخاطر اینا طلاق بگیره بله حق داره ولی یه سری چرت ...

هر ادمی دلیل خودشو داره،شاید شما با خیانت کنار بیای،یکی با فحشایی که همسرش میده کنار نیاد، نمیشه یه نسخه پیچید برا همه، ولی چیزی که روشنه اینه که کمر مملکت شکسته فقط وانمود میکنن اوضاع خوبه

بیشترمشکلات فرهنگی اقتصادی دارن،زن و شوهر اصلا بلدنیستن هیچی رفتن سر خونه زندگی،اصلا سواد رابطه ندار ...

برآورد من اینه که سال دیگه زن وشوهر مجبور بشن بخاطر اجاره خونه هر کدوم برن خونه پدر خودشون 

برآورد من اینه که سال دیگه زن وشوهر مجبور بشن بخاطر اجاره خونه هر کدوم برن خونه پدر خودشون 

مشکلات اقتصادی که واقعا نابود کرده مردمو، من یجا دیگم دیدم خیلیا بخاطر همین تورم و بیکاری از هم جدا شدن،خیلی خیلی سخت شده شرایط

هر ادمی دلیل خودشو داره،شاید شما با خیانت کنار بیای،یکی با فحشای همسرش کنار نیاد، نمیشه یه نسخه پیچی ...

خب اون لوسه ک کنار نمیاد.البته شاید مشکلات بیشتری داره ما خبر نداریم.خب تربیتش اینطوریه.البته فحاشی خوب نیست

ولی بعضی دلایل قبول کنید مسخرن

حالا طرف بچه نداشته باشه باز عیب نداره

ما یکی از آشناهامون با سه تا بچه طلاق گرفت چرا؟چون آقا حریف ولخرجیای خانومش نمیشد ب گفته حتی خود خانومه

ک میگف ب من چه پول عمل مثلا پروتز منو نداره باید بده

اینم دلایل این

ک سه تا بچه رو روانی کرد انداخت زیر دست نامادری

جز عوضی بودن ب همچین مادرایی چی میشه گفت؟؟؟

بعضیا فقط زاد و ولد بلدن.

مشکلات اقتصادی که واقعا نابود کرده مردمو، من یجا دیگم دیدم خیلیا بخاطر همین تورم و بیکاری از هم جدا ...

جدا شدن توام با اختلاف  که من مسائل اقتصادی هم مسئله کنی ایست ولی این شرایط به این دلیل که اختلاف هم ندارن فقط به امید آینده برگردن به زندگی