2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز به عشقم نگفتم ولی تاحالا یکبارم ۳دقیقه هم باهم تنها نشدیم

دارای یک زندگی عاشقانه.باهمسر، دوست بودم از نوجوونی(از ۱۵سالگی تا۲۰) پس این نوع زندگی را توصیه میکنم.تاپیکام واسه یکی از دوستامه اگه امکانش هست گزارش بزنین پاک بشه خسته شدم از بس توضیح دادم.یه نصیحتی دارم خدمت مادرایی که دختر دارن سعی کنین تو این فضای الوده و مسموم که روابط پر خطر(دوست پسر و اینا مشکلی نداره ولی حالا دیگه نه چند تا دوس پسر و نمیدونم رفیق های پسر مختلف)طوری اموزش بدین که هم خودشون متعهد باشن هم مهمترین ملاکشون برای ایجاد تعهد باشه نه اینکه اون باحاله یا تیپش خوبه.همچنین به تمام کسایی که در روابطشون با پارتنرشون به مشکل خوردن یا سوالی دارن میتونم کمک کنم

معمولی خیلی کارش سخته بهش حق میدم صبح ما خوابیم میره سرکار شب ما خوابیم برمیگرده وقتی برای محبت نداره طفلک 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
چقد خوبه ک خوب هستین انرژی مثبت گرفتم منم ی مدت ت زندگیم تنش و چالش بود بعد 7سال زندگیم الان روبراهه ...

خدا روشکر همیشه شاد وبرقرار باشی صدقه بده خودت چشم نزنی😆

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
معمولی خیلی کارش سخته بهش حق میدم صبح ما خوابیم میره سرکار شب ما خوابیم برمیگرده وقتی برای محبت ندار ...

خدا حفظشون کنه مهم اینه ک سرکار برا شماها تلاش میکنه این خوبه

bir ällähim
خدا روشکر همیشه شاد وبرقرار باشی صدقه بده خودت چشم نزنی😆

خخخخ عزیزم زندگیم پاشیده بود شاید چشم زده بودن نمیدونم ولی شکر خدا بهتره زندگیم از چشم زدن گذشته

bir ällähim