2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با کیه؟

228 بازدید | 22 پست

دیشب اومدیم ویلای پدرشوهر 

مادرشوهرش نیومده و پدرشوهرم خودش تو ویلا بود قبل اومدن ما 

شب ساعت ۱۱/۵ رسیدیم و پدرشوهرم برنج گذاشته بود و شوهرم کباب درست کرد خوردیم 

امروز با شوهرم رفتیم لب دریا و دیدن مادرشوهرم و دوباره ساعت ۱۱/۵ اومدیم ویلا و چون میدونستیم پدرشوهرم تنها بمونه ناراحت میشه شام بیرون نخوردیم

خلاصه اومدیم ویلا من بدو بدو برنج گذاشتم و همسرم کباب درست کرد دوباره 

بعد غذا خوردیم و من زود غذام تموم شد رفتم نشستم رومبلی با گوشی تو اینستا می‌چرخیدم 

همسرم که غذاش تموم شد سفره رو جمع کرد و دو سه تا چیزی که جلو پدرش بود و داشت استفاده میکرد موند 

بعد که پدرشوهرم غذاش تموم شد من به دخترم گفتم بلند شو بشقاب و ... پدرجونو جمع کن 

دخترم بلند شد جمع کرد و فقط سفره یه بار مصرف موند که پدرشوهرم داشت بلند میشد خودش جمعش کرد 

بعد شروع کرد به من گفت آره این گوشی زندگی همه رو به هم زده چرا الان تو نشستی و من دارم خودم سفره رو جمع میکنم😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.