2821
2789
عنوان

خانما چند سال پیش من

161 بازدید | 5 پست

تلغی که زیر روسری میزارن رو مال یکی خورد کردم رومم نشد بهش بگم قایمش کردم چون میدونستم بگم دعوا میشه. یادم نمیاد پولش رو دادم یا نه

ای خدا استرس اونو گرفتم 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

رومم نمیشه الان بگم. به نظرتون یه پولی به عنوان شارژ بفرستم براش خدا می بخشه‌ اون زمان عقلم هم نمی کشید کارم اشتباه. 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پولش زو بنداز صندوق صدقات

واقعا خدا می بخشه.  چند ساله تو دلمه. 

آره بابا به نیت اون انداختی

خداروشکر 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792