2777
2789
عنوان

من الان حق دارم ناراحت شم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2341 بازدید | 75 پست

شاید تو نزدیک تراز بقیه به آشغلا بودی شایدم داره امتحانت میکنه برا پسرش😂😂

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂بستگی به میزان صمیمیت با خانواده خاله داره خالم میاد خونمون دم رفتنی خودش اسرار داره آشغالا رو ...

خالم میگفت بهتر بود باز ولی شوهر خالم…😂

حس میکنم اگه ما چنین رفتاری میکردیم باهاشون ناراحت میشد

از دل نرفت آنکه از دیده برفت
نه بابا من نامزدم دارم عه😂😂😂

عه وا خاک عالم😂😂🤦خب پس میدادی دست پسرش میگفتی وقتی داشتی خوراکی میخوردی و سطل پر میکردی آیا به من دادی که الان آشغال هاشو من ببرم

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑

حرکت جالبی نیست ولی تو رفت و آمدها انقد ازین چیزای ریز ریز پیش میاد که هر کدوم اگه جدی گرفته بشه میتونه رابطه یه خونواده رو تیره و تار کنه…

بخاطر همین باید گذشت

من همیشه در مقابل این چیزا میگم شعور طرف در همین حد بوده

اگه من عکس العملی نشون بدم یا حرفی بزنم بیشتر خودم کوچیک میشم چون طرف مقابلم یه بیشعوره

اخه فقط من نبودم که پسر خودش بود اون یکی شوهر خالم بود داداشم بود 

دیگه نمی‌دونم 

من خونه عزیزم و خاله ها عمه ها میریم دورهمی و دوستانه میریم باهم همه کار هارو میکنیم حالا شما شاید خیلی نزدیک نبودین ناراحت شدین

کاربری سوممه و عضو سابقم 
وا مثلا بگه خودتون ببرین؟خدایی میتونین اینقدر رک باشین؟من چرا نه

من میتونم بگم ببخشید دستامو تازه شستم کثیف میشه.

والا من تو خونه خودمون اشغال نبردم.حالا بیام اشغال ملتو ببرم.ب من چه