2777
2789
عنوان

من الان حق دارم ناراحت شم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2341 بازدید | 75 پست
دیگه نمی‌دونم  من خونه عزیزم و خاله ها عمه ها میریم دورهمی و دوستانه میریم باهم همه کار هارو م ...

اخه بعد اینهمه مدت رفته بودیم خونشون اگه هر روز میدیمشون به قول شما انقد صمیمی بودیم

از دل نرفت آنکه از دیده برفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااا 

چیه مگه ،دستت کثیف میشه یا میشکنه خب

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
مورد دوم

نه مورد دوم توسط اسی تکذیب شد چون خودشو شوهر داره همون گزینه اول رو بچسب

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑
ی چیزی بگم خواهرشوهرای من میان خونه م  قبل رفتن جتی سرویس بهداشتی رم میشورن میرن

چه شانسی داری

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
ی چیزی بگم خواهرشوهرای من میان خونه م  قبل رفتن جتی سرویس بهداشتی رم میشورن میرن

خب شما که نمیگین بشور عزیزم خودشون میشورن منم اگه خودم برمیداشتم اشغالا رو ببرم که ناراحت نمیشدم

از دل نرفت آنکه از دیده برفت
من میتونم بگم ببخشید دستامو تازه شستم کثیف میشه. والا من تو خونه خودمون اشغال نبردم.حالا بیام اشغال ...

اشتباه میکنی 

مگه تو خونتون آشغال تولید نمیکنی ک آشغال نمیبری؟!! انجام کارهای خونه وظایف همه است