هدف یعنی موفقیت تمام روزو شب و تلاش کنی و به چیزی که میخوای برسی بس تمام تلاشتو بکن رفیق❤️خبببب از انگیزشی بیایم بیرون بنده عاشق پزشکیم همه میگن نمیشه مرغم یه پا داره من که میگم میشه 😂😁نشدم فدا سرم پشت کنکور میمونم 😁😂ادم کم حوصله ایم بحث و دعوا اینجور چیزا به من نمیاد اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن اینجا هممون فقط یه اسم کاربریم
کانال elite_konkor رو برو که با نحوه تدریس ها اشنا بشی
اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دبیر هم مصلایی فیلم تدریس هاش توی کانال های تلگرام هست
رضا جان... می دانم که من لایق وصلت نیستم. می دانم که بار گناهانم سنگین است و سرم از خجالت افکنده. اما این بار نیز با این کوله بار سنگین از گناه و سر فکنده از شرم به درگاهت آمده ام. دست نیاز به سویت گشوده و دخیل بند ضریحت شده ام تا شاید قدری از آن ها کاسته شود. میدانم که آقایی میکنی و این بنده ی خطاکارت را دست خالی نمیرانی.