2777
2789
عنوان

کسی میتونه جواب آزمایش بچمو بهم بگه خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 61 پست
برو پشت گوششو حجامت کن  یه روزه خوب میشه  بهتر از صدتادستگاهه اینجوری هرروز میبری آزمای ...

۳بار ازش آزمایش گرفتن دیگ نا نداشت گریه کنه جیگرم کباب شد

سخت نیست دلم میسوزه

باید چیکار کنم اینا چین خطرناکه؟ خیلی مشکل داره  وای خدا دارم دق میکنم

عزیزم

پروفایل کاربرارو چک کن

اصلا اهمیت نده به حرفای اینجا هرکی با هر ادعایی

برو دکتر یا مشاوره آنلاین پزشکی بگیر خیالت راحت شه

اینجا هزارجور حرفه

ایشالا که صحیح و سالمه

همه نوزادا زردی دارن نگران نباش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید چیکار کنم اینا چین خطرناکه؟ خیلی مشکل داره  وای خدا دارم دق میکنم

نه خواهر مشکل خاصی نیستش خداروشکر گلبول های سفیدش نرماله فقط یکم نوتروفیل و مونوسیت و لنفوسیتش کم شده حالا ببریش دکتر بهتره 

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

آزمایشش مشکلی نداره همه چیش نرماله زردیشم خوب میشه نگران نباش تو دستگاه بزاری پایین میاد تو خونست؟

آره خونست میزارم تو دستگاه

دوروز کافیه؟

میترسم آب بدنش کشیده بشه

آره اونو جدا گرفتم نزدیک ۱۲بود

نگران نباش عزیزم مرتب زیر دستگاه بزار ،گرم نگهش ندار زردیش میاد پایین من هر دوتا بچه هام زردی داشتن یکی ۱۴ و اون یکی ۱۶ بود بعد ۳ ، ۴ روز خوب شدن

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*