2777
2789
عنوان

اگه کسی تجربه کنترل بلوغ زودرس برای بچش داره خواهشا بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 32 پست
عزیزم ان‌شاءالله که هیچ عوارضی نداشته باشه و بهترین نتیجه رو بگیرین ، تو‌ همین سایت خیلی ها هستن که ...

اره دختر منم کلسیم استفاده می کنه برای هورمون رشد گفته اگه لازم بشه ولی چون الان رشدش نرماله لازم نیست انشاا.. برای دختر شما هم بهترینها اتفاق بیافته 

شما کسی رو میشناسید امپول زده باشه و دورش تموم شده باشه می خوام بدونم عوارضی براش داشته یانه

اره دختر منم کلسیم استفاده می کنه برای هورمون رشد گفته اگه لازم بشه ولی چون الان رشدش نرماله لازم نی ...

کسی رو نمی‌شناسم ولی تو همین نی نی سایت تو تایپیک ها که جستجو میکردم  دیدم که یه سری ها زدن و حتی الان بچه دارن و هیچ عوارضی نداشتن ، یه سری ها هم بخاطر اینکه نمی‌دونستن باید کلسیم مصرف کنن استخوان درد گرفتن 

تو همین نی نی سایت با یه خانمی آشنا شدم که همین فروردین دوره مصرف آمپول دخترش تمام شده و فعلا می‌گفت عوارضی نداره همزمان آمپول رشد هم استفاده می‌کرده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.