2777
2789
عنوان

اگه کسی تجربه کنترل بلوغ زودرس برای بچش داره خواهشا بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله، همینجا خیلی ها گفتن، مجبوریم بزنیم، فایدش از صررش بیشتره، فقط روزی سه لیوان شیر کم چرب بدی، ورز ...

عزیزم دختر منم روزی ۲لیوان شیر کم چرب میخوره خیلی دوست داره وزنشم پایینه ایا شیر ممکنه باعث بلوغ زودرس بشه

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام عزیزم شما واسه دخترتون آمپول توقف بلوغ رو ادامه دادین ؟ نتیجه هم گرفتین ؟ رشد قدیش خوب شد ؟

من دارم می زنم برای دخترم رشد سینه هاش متوقف شد قدش که داره بصورت نرمال بلند میشه هنوز که زود در مورد نتیجه صحبت بشه انشاا.. سه چهارسال دیگه

من دارم می زنم برای دخترم رشد سینه هاش متوقف شد قدش که داره بصورت نرمال بلند میشه هنوز که زود در مور ...

مرسی عزیزم که جواب دادین ، قبل از شروع آمپول قد دخترتون چند سانت بود ؟ و سن استخوانی چند ساله بود که دکتر گفت باید آمپول بزنید ؟ قبل از رشد سینه موی زاید هم داشت ؟ 

دختر من هفت سال ۹ماهه که بود موی زاید قسمت پایین تنه دیدم رفتم دکتر آزمایش و سونو نرمال بود ولی سن استخوانی یک سال و نیم بیشتر بود .دکتر گفت تا سینه جوانه زد باید درمان رو شروع کنیم چون قد دخترم ۱۲۲سانت و کوتاه الان ۸ساله شده ولی خداروشکر هنوز رشد سینه نداره ولی من خیلی نگرانم 

مرسی عزیزم که جواب دادین ، قبل از شروع آمپول قد دخترتون چند سانت بود ؟ و سن استخوانی چند ساله بود که ...

دختر من هشت سال و سه ماهش بود و رشد سینه شروع شده بود سونو رفتم رحم رشد کرده بود خلاصه بلوغ شروع شده بود قدش ۱۲۶ بود و داشت سریع قد میکشید سن استخوانیش نه سال بود الان نه سال و یک ماهشه و قدش ۱۳۰ هست دکتر گفت اگه امپول نزنی قدش کوتاه می مونه حدود ۱۵۰ اگه امپول بزنی و رسیدگی به تغذیه بین ۱۵۸ تا ۱۶۰ با توجه به اینکه قد من ۱۶۰ و پدرش ۱۷۰ هست

ولی خب خیلی استرس دادم بخاطر عوارضش امیدوارم این چند سال با خوبی رد بشه و دخترم دچار اسیب نشه

دختر من هشت سال و سه ماهش بود و رشد سینه شروع شده بود سونو رفتم رحم رشد کرده بود خلاصه بلوغ شروع شده ...

عزیزم ان‌شاءالله که هیچ عوارضی نداشته باشه و بهترین نتیجه رو بگیرین ، تو‌ همین سایت خیلی ها هستن که میگن همراه این آمپول باید حتما کلسیم مصرف بشه چون این آمپول جذب کلسیم رو‌کم‌ می‌کنه . شما قراره بعدش آمپول رشد هم تزریق کنید یا دکتر چیزی نگفته؟ چون دکتر واسه دختر من گفت احتمال داره همزمان هردو رو استفاده کنه منم همش دعا میکنم بلوغش به موقع باشه و نیاز به آمپول نباشه