2777
2789
عنوان

وای بچه ها دبوونم کردن😭

361 بازدید | 31 پست

دخترم ۴سالشه پسرم ۹ماهه س .کوچیکه همش میگه از کنارم نرو اونو یه جیغایی میزنه امروزم از صب کلا رو دنده چپم نمیدونم چرا ..شماهم اینجوری میشید؟الان دیگه اومدم اشپزخونه درم بستم نشیتم خودمو بزور نگه داشتم گریه نکنم کوچیکه همچنان گریه میکنه😭شوهرمم از یه طرف همش دعوا دعوا دعوا .انقددد از لحاظ روحی خسسسته امم😔

منم گاها اینجوری میشم 

بچه هام با هم دعوا میکنن جیغ میزنن 

یهو میبینی قاطی میکنم جفتشونم میندازم اتاق میگم اونجا بازی کنین 

عصابم ک ارو میشه میارمشون بیرون

کاملا درکت میکنم 😒😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ناراحت نشو بعدا برای این وقتاش دلتنگ میشی  گاه از یکی کمک بگیر یه استراحتی بکن

هیچ کمکی ندارم و این خیلی سختش میکنه.البته وجود یه شوهر بی مسئولیت هم بی تاثیر نیست

من یه مادرم سه تا بچه دارم، کاملا این حست رو با تمام وجود درک کردم، من مشغولشون میکردم، برای بزرگتره آب رنگ، کاغذ، چسب، یا گل رس میدادم بهشون بازی می‌کردن، ببین باید مشغولشون کنی سرگرم بشن اذیتت نکنن، من یه تیکه پارچه میدادم دستشون میگفتم هر جا میخای رو پاک کن تمیز کن، لوبیا میذاشتم جلوشون سنگاشو جدا کنن بزرگه که 4 سالشه این کارا از دستش میاد، کوچیکه هم ملاقه و چیزای پلاستیکی بزار جلوش یا هر چیزی که میدونی تا سرگرم بشه، آرامش خودتو حفظ کن گریه کن بزار بریزه بیرون، در آرامش بشین پیش همسرت بگو میتونم بهت تکیه کنم گریه کنم بگو بهت تکیه که میکنم احساس میکنم کوه پشتمه خودتو خالی کن همون موقعه هم باهاش صحبت کن از خستگی و کارش که اونم زحمت میکشه و دوسش داری و بگو تو هم خسته ای جز تو کسی نمی تونه این آرامش رو به من بده بگو کمکم کن یکم 

🥴امضام نمیاد 
بخدا سردرد گرفتم😭بزرگه هم کوچیکه رو میبینه اونم اذیت میکنه

هم دردیم خاهر 

خیلی سخته 

میفهمم چی میگی 

هروز پا میشم میگم امروز آرومم 

نباید دعوای بچه هارو دیدم عصبانی بشم ولی فقط دو سه بار ریلکس برخورد میکنم بار چهارم دیگ امپر میچسپونم صدام تو ساختمون میپیچه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بعد ب خودم میگم مثلا قرار بود اروم باشما

کمکم ندارم اصن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

قشنگ میفهمم