2777
2789
عنوان

وای بچه ها دبوونم کردن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 31 پست

دقیقا منم کار هرروزمه...کوچیکی یکسال ونیمه اشه صبحا زود از خواب بیدار میشه ولی اون یکی  وسال و نیمشه ساعت ده بیدارمیشه...بعد کوچیکی ساعت ۱۲ خواب میره ولی بزرگه بیداره...عصرم هردوتاشون بیدارن نمیزازن من نیم ساعت فقط چشمام و ببندم حتی.....سرم داره میترکه از درد...اینقدر جیغ و داد میکنن همدگیرو میزنن یا باهم دیگه خرابکاری میکنن عق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه مادرم سه تا بچه دارم، کاملا این حست رو با تمام وجود درک کردم، من مشغولشون میکردم، برای بزرگتره ...

عزیزم ممنونم از همدردیت😭حین خوندن گریم گرف بخدا .شوهرم میگه من همش خستم با من کاریتون نباشه😭من واقعا یه حموم رفتنی کوچیکه همش جیغ میزنه اونم صدا میکنه که زود باش زود باش یه دوش راحتم نمیتونم بگیرم

هیچ کمکی ندارم و این خیلی سختش میکنه.البته وجود یه شوهر بی مسئولیت هم بی تاثیر نیست

منم تنهایی دخترمو بزذ کردم و خب چون اذیت شدم با خودم گفتم تا دخترم مستقل نشده و عقلش نرسیده بچه دار نمیشم الان دخترم بزرگ شده من خیلی براش ناراحتم که تنهایی بزرگ شد الانمبا خودم میگم به چه دردش میخوره بچه بیارم خلاصه میگم کاش تحمل میکردم عوضش بچم همبازی داشت این روزاهم میگذره

هم دردیم خاهر  خیلی سخته  میفهمم چی میگی  هروز پا میشم میگم امروز آرومم  نبا ...

من هرروز از صبح تا صب صدام همه جا میپیچه از بس از دست اینا داد و بیداد میکنم...حالا باباشون خونه باشه خوبه میرن پیش باباشون ولی بقیه مواقع میترکونن منو

اوووووووه چه خبره بابا 😂 پاشو خودتو جمع کن انگار خوشی زده زیر دلت دوتا فرشته خدا بهت داده از دوتا جنس متفاوت 😘😘میدونی الان همین نی نی سایت چند نفرن که آرزو دارن جای تو باشن یکی سالها در انتظار بچه یکی چند تا دختر داره آرزوشه پسر داشته باشه یکی چند تا پسر داره آرزوشه دختر داشته باشه 😔پاشو اول برو یه دوش بگیر لباس خوشگل و راحتم بپوش موهاتم بباف قشنگ بعد پسر کوچولومونو شیر بده بخوابه بعدش برو سراغ دخترمون با اسباب بازی سرگرمش کن خودتم برو تو آشپزخونه یه شام خوشمزه درست کن همین یه آهنگم بزار تا انرژی بگیری..... بدو دختر خوب😘

عزیزم ممنونم از همدردیت😭حین خوندن گریم گرف بخدا .شوهرم میگه من همش خستم با من کاریتون نباشه😭من واق ...

وای دقیقا منم همین طور...شوهرم ۸ ۹ ساعت میره سرکار اینقدر غر غر میکنه به خاطر سرکار رفتنش...میگه چی میشد ماهم دختر میشدیم راحت بودیم...میگم من حاضرم پسر باشم ۸ ساعت کار کنم بعد بیام بشینم تو خونه راحت ناهارشامم جلوم باشه بعدم همونجا بخوابم...والا بخدا....ما مادرا کاش میشد ۸ ساعت خونه داری و بچه داری کنیم بعدش یک دقیقه بتمرگیم استراحت کنیم

من هرروز از صبح تا صب صدام همه جا میپیچه از بس از دست اینا داد و بیداد میکنم...حالا باباشون خونه باش ...

منم همینم بخدا 

شوهرم ک اصن کمک نمیکنه جالبه میگه اینا دارن خودشون بزرگ میشن خودشون میخورن تو کاری نمیکنی براشون. فقط پیشونی ک کار خطرناک نکنن

ولی یه روزم نگهشون نمیداره میگه من عصابم نمیکشه 

قدر نشناسه😐😐😐😐😐

اوووووووه چه خبره بابا 😂 پاشو خودتو جمع کن انگار خوشی زده زیر دلت دوتا فرشته خدا بهت داده از دوتا ج ...

عزیزمممم راس میگی ولی دیوونم کردن.خیلی به دوش احتیاج دارم تا اروم شم مرسی❤️

عزیزم ممنونم از همدردیت😭حین خوندن گریم گرف بخدا .شوهرم میگه من همش خستم با من کاریتون نباشه😭من واق ...

ببین من همیشه میگم سه حالت وجود داره، یکی اینکه با بدبختی آدم یک شرایط رو تحمل میکنه، دو اینکه با رفتارهای اشتباه جو رو بدتر و بهم ریخته میکنه، سه سعی میکنه تلاش کنه برای شرایط بهتر، هیچ وقتم با یک روز دو روزیه شرایط سخت به شرایط راحت و خوب تغییر نمیکنه اگه از الان شروع کنی با رفتار بوقت و مناسب کم کم شرایط رو به سمت خوب بکشونی شرایط شما سال دیگه تو این روز زمین تا آسمون فرقشه، تو زنی پر از حس و رفتارهای فوق‌العاده که میتونه خیلی کارها کنه، تلاش کن برای آینده بهتر اگه الان تلاش کنی یک سال دیگه به راحتی بهتری میرسی، این روزا شوهر همه خسته اس با این شرایط کاری، شوهر منم شغل سختی داره ولی بوقتش ظرف میشوره، جارو میزنه، بچه نگه میداره، و خیلی چیزای دیگه از روز اولم اینجوری نبود، والا بخدا شوهر من آدم زن ذلیلی نیست همه هم ازش حساب میبرن انقد که ابهت داره و سالها طول کشیده روش کار کردم الان رفتار نامناسب داره ولی خیلی رشد کرده 

🥴امضام نمیاد 
ببین من همیشه میگم سه حالت وجود داره، یکی اینکه با بدبختی آدم یک شرایط رو تحمل میکنه، دو اینکه با رف ...

چقد خوب راهنمایی میکنی شما..سعی خودمو میکنم که شرایط بهتر ازین بکنم😭❤️

چقد خوب راهنمایی میکنی شما..سعی خودمو میکنم که شرایط بهتر ازین بکنم😭❤️

اولین قدمت جو آروم، دومین قدمت اشتباهاتی هست که دو طرف انجام میدین شناسایی کن، سومین قدم راه حل، چهارمین قدم انجام دادن، قربونت برم چون همه این چیزای که شما میگی من گذروندم و گذشته 

🥴امضام نمیاد