2777
2789
عنوان

تقصیر منه یا اون؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 50 پست
پسر خالع داریم تا پشر خاله پسر خاله های من تازه بدمم پیش رفیقاشون میگن 🤣💔

منمممم

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس میکنم بهش پیام بدم خورد میشم😑

نمیدونم بهش پیام بدی یا نه اما اگر میدونی غیرتیه درکش کن حس خیلی بدی رو تجربه کرده یه مرد دیگه با پررویی رفته بهش گفته عکس لختی رلش رو دیده رو گوشیت... 

خب بنظرتون چطوری سر صحبت رو باز کنم🤦

اگه از شوخی بدش نمیاد اولش مثلا بگو بیا بابا تحمل دوریتو نداریمو اینا یکم شوخی بکن بعد جدی حرف بزن امااا مواظب باش این رفتارت باعث نشه بعدها ازت سوءاستفاده بشه و انتظار بره بالا 

باید از رفتار بچگانه پسرخالش حدس میزدیم از همون اول... 

اره فکرشو نمی‌کردم اینطوری رفتار کنه 

خیلی آدم مذهبی هم هست 

الان کربلا تشیف داره اونوقت زندگی منو اینطوری کرده

اگه از شوخی بدش نمیاد اولش مثلا بگو بیا بابا تحمل دوریتو نداریمو اینا یکم شوخی یکن بعد جدی حرف بزن ا ...

ن نمیخوام شوخی کنم باهاش، می‌خوام از همون اول جدی باهاش صحبت کنم فقط نمی‌دونم چطوری بگم 

اره فکرشو نمی‌کردم اینطوری رفتار کنه  خیلی آدم مذهبی هم هست  الان کربلا تشیف داره اونوقت ...

از یه پسربچه خام توقع رفتار پخته و عاقلانه نداشته باش هنوز بچس حداقلللللل سه چهار سال طول میکشه تا ازین فاز بچگی در بیاد  حداقلللل